Radiant Orchid – culoarea anului 2014

By  | 

Te gândeşti cu entuziasm la sesiunile de shopping pentru sezoanele următoare? Un mic sfat din partea noastră este să investeşti în obiecte vestimentare sau de make up în nuanţe cât mai apropiate de Radiant Orchid, culoarea oficială a anului 2014! Probabil că nu le vei găsi strict sub această denimire, însă nu ai cum să ratezi nuanţele superbe de roz şi mov ale orhideii!

Culoarea Radiant Orchid este descrisă ca fiind ”o armonie încântătoare de fucsia, mov şi subtonuri de roz” de Leatrice Eiseman director executiv al Pantone Colour Institute.

”În timp ce culoarea anului 2013 a fost verdele smarald (PANTONE 17-5641), care simboliza creşterea, reînoirea şi prosperitatea, Radiant Orchid iese din evidenţă din paleta de culori pentru a intriga privirea şi pentru a aprinde imaginaţia” a adăugat Leatrice.

Pentru decoraţiunile interioare, experţii Pantone ne recomandă să folosim Radiant Orchid în combinaţie cu verde-măslină, tonuri mai închise de verde vânătoresc, turcoaz, albastru-verzui şi galben deschis. Iar dacă preferi culori mai cuminţi, neutre, nu uita să le dai şi câteva accente de culoare.

În ceea ce priveşte moda, culoarea orhideii randiante este potrivită atât femeilor cât şi bărbaţilor, susţin experţii de la Pantone. În plus, este foarte posibil să deţii deja câteva piese vestimentare sau un ruj, o ojă într-o nuanţă asemănătoare. Aşa este?

Un alt avantaj este că poate fi folosit de oricine în machiajul ochilor cât şi al buzelor. Că ai ochii verzi, albaştri sau căprui, poţi folosi cu încredere nuanţele surate al Radiant Orchid: lavanda, movul şi rozul în combinaţii atrăgătoare.

Experţii Pantone studiază cu atenţie multe aspecte ale societăţii moderne pentru a stabili culoarea anului: de la prezenţa vedetelor pe covorul roşu, filmele care se toarnă, colecţiile de artă, noi texturi disponibile inclusiv ultimele evenimente economice. Totul este luat în considerare!

Iată cum poartă, deja, vedetele, culoarea anului 2014, Radiant Orchid! Tu ce părere ai despre această culoare, este ea pe gustul tău?

 

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *