Cum să porți pulovere cu stil – câteva sfaturi practice

Puloverele sunt printre articolele de iarnă simbolice, nelipsite din garderoba de iarnă.

Sunt disponibile într-o varietate mare din punct de vedere al designului, al cromaticii şi al fibrelor din care sunt realizate. Sunt şarmante şi rafinate, de aceea pot fi abordate cu uşurinţă la ţinutele smart, office şi chiar la cele casual cu stil. În rândurile următoare ne-am propus să îţi dezvăluim câteva sfaturi practice,  legate de cum le poți integra în ținute cu stil.

Selectează pulovere potrivite

Primul şi cel mai important detaliu ține de achiziționarea piesei în sine. Pentru a beneficia de avantajele puloverului este important ca acesta să se potrivească perfect. Să nu fie nici prea lung, nici prea scurt. Mânecile trebuie să se finalizeze fix la încheietură. Lungimea trebuie să fie optimă, să pună în valoare construcţia trupului.

Tipul puloverului trebuie corect selectat. Dacă eşti un tip cu construcţie corporală compactă, evită puloverele cu guler înalt, acestea nu te avantajează. Ai o structură predominant osoasă? Optează pentru pulovere simple, minimaliste fără decoraţiuni ostentative. Vrei un plus de versatilitate? Selectează pulovere cu textură fină în culori neutre. Pot fi potrivite deopotrivă la pantaloni din lână şi jeanşi. Puloverele oversized sunt piese care pun în valoare ţinutele dinamice cu pantaloni vătuiţi şi bocanci.

Pulovere în stil smart

Stilul smart este unul urban, elegant, puternic, îndrăzneț. Este pus în valoare de articole de îmbrăcăminte de bază. Puloverul este una dintre piesele ce te ajută să creezi ținute smart distinse. Când vine vorba de acest curent poți fi creativ, poți selecta culori cu aspect murdar. Puloverele roz murdar, albastru murdar, kaki, olive pot fi asociate cu ușurința cu pantaloni din lână şi pantofi brogue. Ai reușit, ai creat un outfit simplu, smart, genial, acum alege să completezi cu accesorii potrivite şi vei reuși să te bucuri de personalitate. Ceasul, brăţara metalică şi basca sunt câteva dintre elementele care te ajută să te defineşti.

Pulovere pentru ţinute office

Datorită aspectului distins, puloverul este acceptat şi în ţinutele office. Totuși aici sunt câteva limite, legate de cromatică. Nu sunt acceptate imprimeurile, asocierile cromatice şi nici puloverele în culori aprinse. Poţi selecta modele safe, în nuanțe neutre pentru a realiza outfituri office impresionante. Alege puloverul preferat, pantalonii drepţi şi sacoul din lână.  Ceasul este accesoriul must-have care completează în mod natural o ţinută office atent realizată.

Puloverele şi ţinutele casual elegante

Ţinutele casual elegante sunt tot mai populare în rândul amatorilor de stil şi confort. Puloverul este unul dintre articolele de sezon care te ajută să crezi ţinutele pe care le adori. Poţi alege orice tip de pulover, important este să ţi se potrivească. Bolf.ro îţi aduce mai aproape o varietate mare. Roşu, verde, alb, kaki, bej, crem,gri sau muştar, cu guler înalt sau mediu, sau cu anchior, care este puloverul pe care îl vei integra în ţinute casual elegante cu stil?  Alegi să îl porţi cu chino şi pantofi sport din piele sau cu jeanşi şi ghete chelsea?

 

Sursă: SeoPower

Sursă foto: Freepik.com

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.