Probleme pe care fetele care poartă doar haine negre le înțeleg

Obișnuiești să porți doar haine negre? În cazul acesta, cu siguranță și tu treci prin aceste situații neplăcute!

Ai fost la cumpărături, dar nu ai fost atentă ce scrie pe deodorant? Toate hainele sunt ruinate acum! În plus, uneori bluzele tale au pete albe de deodorant pe ele chiar produsul este destinat exact hainelor negre…

Te temi că oamenii vor crede că porți aceleași haine în fiecare zi. Nope, ai zeci de piese vestimentare!

Citește și: 5 fashion bloggers cool pe care să le urmărești 

Nu ai cumpărat o grămadă de haine care îți plăceau… pentru că nu erau negre. Arătau bine pe manechin și pentru o secundă te-ai gândit că vor arăta bine și pe tine, dar, când te-ai văzut în oglinda din cabina de probă ți-ai adus aminte de ce nu porți roz sau albastru.

Este atât de greu să găsești o ținută pentru nuntă! De ce nu ar trebui să purtăm negru la nunți?! Putem arăta foarte bine și într-o little black dress!

Nu e nimic mai enervant decât două piese vestimentare cu nuanțe diferite de negru. Iar persoanele care poartă haine colorate nu înțeleg niciodată la ce te referi…

Te-ai săturat ca cei din jur să îți spună să porți haine colorate, să te întrebe dacă asculți rock sau să creadă că ești tristă.

Dacă îți e cald în timpul verii, toată lumea îți va spune că hainele negre sunt vinovate. Serios? Și atunci vouă de ce vă este cald în haine deschise la culoare?

Citește și: Cei mai cool fashion bloggeri internaționali 

E atât de greu să alegi între a-ți păstra hainele curate și a te juca cu un animal! Până și blana neagră se vede pe haine!

Nu vrei să te gândești la ziua nunții tale, pentru că știi că toată lumea va insista să porți o rochie albă. Bleah!

Urăști să îți speli prea des hainele, pentru că ți-e teamă că se vor decolora prea repede.

E groaznic să faci cumpărături în perioada mai-septembrie. Toate magazinele sunt pline de haine colorate!

Să nu mai vorbim de urmele de machiaj! Cine a spus că petele de fond de ten de pe gulerul bluzelor albe sunt cele mai groaznice nu are idee despre ce vorbește!
*articol preluat din Cosmopolitan UK (autor: Dusty Baxter-Wright)

Etichete: hot
Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.