Primul boutique cu pantofi Casadei

Primul boutique Casadei, a fost inaugurat in octombrie 2017, pe Calea Dorobantilor nr 133 langa magazinul Le Silla si multibrandul Distinto, din care a facut parte initial.

Brandul italian de lux este prezent pe piata din Romania inca din anul 2007 si este detinut in continuare in regim de franciza de catre familia Seitan.

Noul boutique are un concept unic de design realizat in colaborare cu arhitectul Marco Costanzi si se caracterizeaza prin eleganta si lux intr-o atmosfera calda, alaturi de un decor modern si rafinat adaptat in stilul caracteristic brandului Casadei. 


Realizati manual din cele mai fine si exclusiviste materiale, pantofii semnati Casadei se definesc ca un simbol al feminitatii si elegantei. Casadei, brandul italian de pantofi de lux, a fost fondat în 1958 de catre Quinto şi Flora Casadei in San Mauro Pascoli, intr-un mic atelier de încaltaminte , unde cei doi si-au lansat primele creatii.

Acestea i-au cucerit mai intai pe turistii aflati în vacanta pe Riviera Italiană, apoi au ajuns sa cucereasca întreaga lume, Casadei devenind unul dintre cele mai cunoscute si iubite branduri de incaltaminte, preferat in special de catre vedetele de la Hollywood.
Foto: PR
Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.