Premiile Grammy 2014 – cele mai frumoase tinute

By  | 

Topul COSMO al celor mai bine îmbrăcate vedete la premiile Grammy 2014 este compus din Chrissy Teigen pe primul loc, Pink (locul 2) şi Rita Ora (locul 3). Katy Perry a avut o prezenţă remarcabilă pe covorul roşu într-o rochie Valentino Couture însă am fi preferat să o vedem îmbrăcată în ceva mai sexy, nu în postură de zână! Artista s-a revanşat în cadrul show-ului cu o prestaţie spectaculoasă.

De pe covorul roşu au lipsit 3 vedete importante: Beyonce, Rihanna şi Lorde. Toate 3 artistele au fost prezente la gală însă au preferat să sară peste şedinţa foto de pe covorul roşu. Beyonce şi Jay Z au fost cel mai hot cuplu de pe scenă în cadrul prestaţiei foarte intense a melodiei ”Drunk in love”.

Lorde, care a plecat cu 2 premii Grammy aseară, printre care şi melodia anului, a fost îmbrăcată într-o rochie simplă neagră, un colier la baza gâtului şi berry lipstick. Pe scenă, artista a îmbrăcat o cămaşă albă şi pantaloni negri cu talie înaltă şi a interpretat melodia de succes ”Royals”.

Care au fost ţinutele tale preferate la premiile Grammy 2014? Ţi-am pregătit şi un videoclip foarte cool din cadrul spectacolului, sperăm să îţi placă.

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *