Poartă vibe-ul de festival cu tine, oriunde

Știm că e o vară grea, fără festivaluri, fără concerte live, fără outfitul preferat, pe care abia așteptai să îl porți la distracție și momente speciale, fără libertate deplină și stilul tău de viață, așa cum era… cândva. Dar tu știi că porți festivalul cu tine, în suflet, și îl poți avea mereu cu tine, oriunde!

Poartă vibe-ul și tinuta de festival cu tine, fie că ești izolat în casă, ieși la o terasă, pleci la mare, faci o drumeție la munte sau mergi la birou. Pentru asta sunt potrivite noile tricouri lansate de Neversea, colecția Aer Wear, Desired by Neversea. Tricourile, pentru tine, dar și pentru el, sunt lucrate manual, de la proiecție până la imprimare și arată minunat. Îți inspiră atmosfera de festival, îți trezesc amintiri petrecute cu unii dintre cei mai dragi oameni din viața ta sau oamenii noi pe care i-au cunoscut în pași de dans, în timp ce te bucurai live de muzica artistului sau DJ-ului tău preferat.

,,Freedom”, ,,I can sea you”, ,,Tonight we dance”, ,,Never ending summer”, ,,Look me in the eyes Kiss me till sunshine”, sunt câteva dintre mesajele care vibrează în tine a vară și a festival și pe care le poți purta cu tine oriunde te plimbi.

,,Ne-am dorit să facem o colecție accesibilă, care să transmită vibe-ul festivalului oriunde și oricând. Mesajele, scrise de mână, au fost gândite astfel încât să te transpună în atmosfera Neversea. “Forever young, forever free”, ‘Look me in the eyes, kiss me till sunrise”… sunt mai mult decât cuvinte, sunt trăiri pe care le-am simțit cu toții în timpul festivalului, iar acum ne pot însoți în fiecare zi sub forma unor piese cool și fresh, ușor de purtat și de accesorizat. Toate piesele sunt produse din materiale naturale în atelierul nostru din București, by real people with real feelings. Be yourself, express your feelings”, declară Dana Păun, fondatoarea Aer Wear și realizatoarea colecției Aer Wear, Desired by Neversea.

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.