Piese vestimentare must have în toamna 2016

By  | 

Odată cu schimbarea anotimpului e necesar să facem câteva schimbări și în garderobă. Află care sunt piesele vestimentare must have în toamna aceasta.

Toamna va începe cât de curând, iar garderoba ta trebuie să fie pregătită! Iată ce trebuie să conțină aceasta:

Citește și: Parfumuri sexy pentru toamnă

În primul rând, atunci când pui deoparte hainele de vară (cele pe care nu le poți purta în diferite combinații și în sezonul rece), încearcă să mai triezi din ele. Cu siguranță și tu ai câteva lucruri pe care nu le porți sau nu îți mai vin – le poți dona sau vinde. Astfel, vei avea mai mult spațiu pentru hainele noi pe care le vei cumpăra, iar dacă le vinzi vei avea și niște bani în plus pentru cumpărături.

Apoi, vei avea nevoie de:

Unul sau mai multe trench-uri. Trench-ul este una dintre piesele vestimentare care nu se demodează niciodată. Găsești numeroase modele, atât simple, în culori neutre, cât și culorate sau cu diferite pattern-uri.

trench

Citește și: Ce alegi între pielea naturală și pielea ecologică

Pulovere oversized. Puloverele sunt un must have în sezonul rece, iar cele oversized te ajută să arăți cool în orice moment. Ele pot fi purtate alături de fuste, pantaloni sau colanți, sunt confortabile și țin de cald.

pulover oversized

Vei avea nevoie și de cardigane. Chiar dacă vremea pare caldă, e recomandat să ții unul din geantă – nu știi niciodată când se răcește brusc. În plus, completează frumos ținuta, iar layerele vor arăta mereu bine.

cardigan

Eșarfe chic. Eșarfa este un accesoriu foarte versatil: poate fi purtată doar pentru a completa o ținută mai simplă, pentru a ține de cald sau pusă pe cap atunci când începe brusc ploaia. Chiar dacă într-o zi nu ai chef să porți ușarfă, îți recomandăm ca în această perioadă să ții mereu una în geantă just în case.

esarfe

Și pălăriile sunt foarte utile în acest sezon. Nu doar că fac orice ținută să arate mult mai bine, dar îți vor proteja coafura împotriva ploii și a vântului.

palarie

De asemenea, sezonul acesta revine stilul dark, gotic. Se va purta mult negru, bineînțeles, dantele, panglici și catifea.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *