Pregătește-te de vară de pe acum. 5 piese care nu trebuie să-ți lipsească sezonul ăsta din dulap

Vara asta se portă culorile, croielile retro și, cel mai important, o atitudine cool și degajată. Uite ce piese vor face legea în sezonul cald de anul ăsta.

Fiecare vară aduce noi trenduri, iar anul acesta te vei îndrăgosti iremediabil de croielile lejere, de culorile vii și de imprimeurile retro. Este aproape imposibil să nu poți include în stilul tău și astfel de piese, pentru că sunt ușor de purtat, avantajează aproape orice tip de siluetă și se combină foarte bine cu orice alt tip de piese clasice. Iată care sunt cele care vor face legea vara asta:  • La plajă într-un costum ca al divelor hollywoodiene

Ce ar fi vara fără plajă, mare și soare? Dar fără costume de baie? Da, nici noi nu prea ne putem imagina o vară în care nu am dat fuga măcar o dată la mare. Fie că îți place în Vamă sau în Mamaia, cert este că îți trebuie un costum de baie în care să te simți bine și care să te avantajeze.

Anul acesta se poartă costumele de baie retro, precum cele ale divelor din anii de glorie ai Hollywoodului. Costumele de baie întregi au devenit foarte cool și pot fi purtate chiar și ca top obișnuit, alături de o camașă. Odată ce te uiți printre aceste modele de costume de baie vei vedea de ce modelele retro revin în trenduri. Sunt pur și simplu fermecătoare și conferă acel aer cool și nonșalant care te face să te simți de milioane.

  • Sacourile cu umeri supradimensionați îți vor da un aer cool

În serile de vară, pe deasupra unei rochii furou poți purta un sacou dintr-un material subțire și neapărat cu umerii supradimensionați. Aceste sacouri au fost prezente pe toate podiumurile de la toate marile prezentări de modă și anul acesta sunt una dintre cele mai hot piese. Dacă ești o împătimită a modei s-ar putea să-ți fi cumpărat deja unul, iar dacă nu ai făcut-o, cu siguranță e cazul să dai o fugă prin magazine.

  • Salopetele au parte o revenire în forță

O altă piesă preferată de designeri și de stiliști anul acesta este salopeta. Din orice material, cu orice fel de croi și în orice fel de culoare sau imprimeu. Totuși, dacă ne gândim că anul acesta se poarta rozul fuchsia și galbenul, poate nu ar strica să cauți o salopetă în una dintre aceste nuanțe.

  • Rochiile babydoll pun în valoare orice femeie

Vara este momentul perfect pentru a purta rochițe lejere și diafane, iar rochiile babydoll în culori pastelate sunt niște piese pe care oricine le asociaza imediat cu vara, serile calde și cu miros de tei în aer. Sunt foarte feminine și pline de farmec și este aproape imposibil să nu găsești una pe gustul tău.

  • Cămășile bărbătești îți vor conferi încredere în tine și le poți purta oriunde

Cămășile bărbătești nu ies, practic, niciodată din trenduri. Și ne bucură nespus acest lucru pentru că sunt, într-adevăr, niște piese cu un farmec aparte. Inspiră încredere în forțele proprii, senzualitate și mister. O cămașă bărbătească albă poate fi purtată oriunde și cu orice, de la o pereche de jeanși cu stiletto, la o fustă plisată cu teniși. În plus, și iubitului tău îi va plăcea cu siguranță să te vadă îmbrăcată într-o astfel de piesă.

Ce părere ai despre aceste piese? Pe care le ai deja și pe care plănuiești să le cumperi?  

 

 

Sursa foto: Shutterstock

(P) Articol realizat împreună cu Answear

 

1 comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.