Pictorial: Moves like Jagger

By  | 

Texturi ultraconfrotabile, jeanși clasici și cele mai wild imprimeuri îți conferă o apariție tonică — surprinde spiritul colorat și nonconformist al actualului sezon rece prin suprapuneri de efect și o atitudine pe măsură.

Sacou din acetat și poliester, Lords&Fools, eșarfă din mătase, Calabrese și bretele. Albert Thurston, toate magazin Trends by Adina Buzatu; sweater din bumbac, AMI,  pantaloni din denim, Off-White, ochelari de vedere, Thom Browne și inel din argint, Rosa Maria (în toate fotografiile), toate magazin Entrance; pantofi sport din piele, Givenchy, magazin Mengotti; inele din oțel inoxidabil, Bershka (în toate fotografiile).

Jachetă din reiat și lână, Saint Laurent, magazin Mengotti; Cămașă din bumbac, Trends și bretele, Albert Thurston, ambele magazin Trends by Adina Buzatu; pantaloni din denim, Off-White și ochelari de vedere, Thom Browne, ambele magazin Entrance; cravată din mătase, Burberry London.

Sacou din bumbac, Sand, eșarfă din mătase, Calabrese și bretele, Albert Thurston, toate magazin Trends by Adina Buzatu; cămașă din bumbac, Paul Smith și ghete din piele velur, Prada, ambele magazin Mengotti; pantaloni din denim și curea din piele, ambele Burberry; ochelari de vedere, Thom Browne, magazin Entrance.

Palton din acril și lână, Zara; cămașă din poplin, Emanuel Berg și bretele, Albert Thurston, ambele magazin Trends by Adina Buzatu; pantaloni din poliester, DSquared2, magazin Mengotti; pantofi din piele, Burberry; ochelari de vedere, Thom Browne, magazin Entrance.

Hanorac din lână și piele și pantaloni din poliester, ambele DSquared2, magazin Mengotti; cămașă din bumbac, Burberry London; eșarfă din mătase, Calabrese, magazin Trends by Adina Buzatu; ochelari de vedere, Thom Browne și pantofi din piele, Marsell, ambele magazin Entrance.

Fotografii:  Bogdan Petrice

Realizator: Amir Doboș

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *