Philipp Plein anunță deschiderea primului boutique monobrand în România

Designerul german Philipp Plein anunță deschiderea primului boutique monobrand Philipp Plein in România.

Magazinul este situat în cadrul galeriei The Grand Avenue de la parterul hotelului JW Marriott Bucharest Grand Hotel , are o suprafață totală de 82 de metri și va dispune de cele mai noi colecții și accesorii semnate Philipp Plein, pentru bărbați și pentru femei.

 Încă de la intrare, clienții sunt întâmpinați de elementul trademark al brandului, un craniu gigant sculptat, realizat din cristale Swarovski. Ambianța este exclusivistă și extravagantă , adaptată în stilul caracteristic Philipp Plein. Accesoriile sunt expuse ca piese de artă autentice, fiecare element fiind personalizat in ecrane custom made din oțel inoxidabil. Un candelabru din sticlă de Murano completează perfect ambiața, luminând spatiul magazinului.
Philipp Plein este un brand luxury de modă, înființat în anul 2008. Designerul brandului s-a remarcat de- a lungul timpului printr-un stil excentric și nonconformist.  În prezent, creațiile lui se regăsesc în peste 100 de magazine prestigioase din Milano, Paris, New York, Los Angeles și Hong Kong.

Philipp Plein și-a prezentat în toamnă ultima colecție „Alice in Ghettoland” pe podiumul de la Milano Fashion Week, iar în sezonul următor își va prezenta cea mai nouă colecție dedicată sezonului toamnă/iarnă 2018 la New York Fashion Week.

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.