Personalizează-ți piesele din denim la Levi’s Tailor Shop

Mai presus de modă și tendințe, pentru a se putea declara „autentice”, piesele vestimentare trebuie să reflecte stilul celor ce le îmbracă și să le poarte amprenta în vreun fel. Când o piesă spune o poveste, ea devine punctul de interes al oricărei ținute.

Azi îți propunem să abordezi ideea transformării unui obiect vestimentar pe care deja îl deții – vizitând cel mai apropiat Levi’s Tailor Shop.Acolo vei descoperi locul tuturor posibilităților artistice. Stiliștii noștri stau la dispoziția celor care vor să își spună povestea.

Există nenumărate petice, insigne și alte accesorii care aplicate în diverse feluri și mixuri, oferă atitudine oricărei piese și oricărui outfit. Pentru un aer și mai artistic sunt recomandate desenele, la realizarea cărora poți participa și tu. Cei care cred că poveștile se transmit cel mai bine prin litere vor alege, cu siguranță, monograme, iar cei mai puțin minimaliști vor opta pentru broderie. Cea mai

bună parte a acestor procese este că sunt reversibile, ca orice stare și emoție a oamenilor.

Astfel de modificări pot avea loc și la nivelul materialului. Specialiștii din Levi’s Tailor Shop ajustează culoarea denimului tău preferat și îl alterează controlat, pentru un look vintage și rebel, prin rărirea, ruperea și tăierea materialului. Cei care nu se tem de schimbări majore au ocazia să dea

denimului vechi o nouă viață, fie că transformă o pereche de jeans Levi’s în pantaloni scurți sau că renunță la mânecile unui Trucker Jacket în favoarea unei veste cu influențe rock n’roll.

Gata, bagajul pentru orice festival de vară este pe jumătate făcut!

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.