Personalizează-ți jeanșii Levi’s 501 pentru a sărbători aniversarea lor de 146 de ani

În anul 1847, Levi Strauss a emigrat în Statele Unite, iar în 1853, când s-a declanșat goana după aur în California, a decis să se mute în San Francisco. Acolo a început o afacere în industria textilă, iar în anul 1873 a creat unul dintre cele mai faimoase articole vestimentare din toate timpurile – modelul de jeans 501®. Fiind realizat înainte de existența fermoarului, nasturele button fly reprezintă elementul semnătură al Levi’s 501®, un detaliu-cheie ce definește acest model de jeans ce oferă mixul perfect dintre funcționalitate și stil.

Anul acesta, modelul 501® împlinește 146 de ani, iar Levi’s marchează această aniversare cu o colaborare cu modelul Hailey Bieber. „Hailey întruchipează acea auto-exprimare autentică și optimistă ce reprezintă foarte bine modelul de jeans Levi’s 501®.”, spune Jennifer Sey, chief marketing officer Levi Strauss &Co.Emblematicul patch de pe spatele blugilor a fost reinterpretat într-o varietate de culori neon și fiecare pereche de jeans va putea fi personalizată 501® în orice Levi’s Tailor Shop.

Îmi amintesc cât de bine mi s-a potrivit prima mea pereche de Levi’s 501®. Din acel moment au devenit blugii mei preferați”, spune Hailey Bieber.

De la debutul său ca articol de vestimentație cu funcție utilitară până la transformarea sa într-un articol vestimentar iconic, Levi’s 501® reprezintă o colecție impresionantă de povești, de fiecare dată alta. Spre exemplu, blugii 501® au fost alegerea în materie de stil a unora dintre cele mai îndrăgite figuri ale culturii pop – rebelul James Dean sau faimoasa Marilyn Monroe, devenind, cu timpul, o comoară vintage mult căutată. Astăzi modelul de jeans 501® este un must-have item care se găsește atât în garderoba bărbaților si femeilor din toată lumea, iar pentru mulți, este un articol esențial pentru viața de zi cu zi.

Alătură-te lui Hailey și personalizează-ți perechea de jeans 501®, pentru a te pregăti pentru sezonul de vară. Alege din gama nuanțelor neon: roz, portocaliu, galben, argintiu, verde sau alb. În România, patch-uile neon vor fi disponibile în toate magazinele Levi’s care dispun de Tailor Shop și anume: Afi Cotroceni, Băneasa Shopping City, Mega Mall și în Constanța, iar produsele 501® se găsesc în toate magazinele Levi’s din țară.

Fun fact despre patch-ul Levi’s: este a cincea cea mai veche marcă din lume, ce datează din anul 1886. Aceasta ilustrează imaginea a doi cai ce merg în direcții opuse cu scopul de a destrăma o pereche de blugi. Este un timbru dedicat fanilor și a simbolizat, încă de la apariție, angajamentul brandului pentru sustenabilitate prin crearea unui produs menit să reziste.

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.