Parlor, un nou brand pe Molecule F

By  | 

Veronica Zaharia creatoarea brandului, propune povesti arhitecturale, taieturi spectaculoase, cromatica vesela, toate tesute din fire de matase, organza, tulle si dantela.

Parlor (creatii disponibile pe Molecule F) este un brand nou de moda lansat in 2009, situat intr-una din cele mai elegante zone ale Bucurestiului. Parlor este o oaza de creatie prielnica pentru libertatea de exprimare in lumea modei feminine.

Creatiile marca Parlor sunt un tribut adus frumusetii feminine si asigura o gama larga de piese, combinand elemente clasice cu cele mai hipp aparitii.

Veronica Zaharia a conturat directia creativa a brandului Parlor mergand pe principiul conform caruia indiferent de tendinte si de vremuri, o femeie trebuie neaparat sa fie rafinata, feminina si eleganta.

Rezultatul a fost o linie atemporala feminina, cu influente arhitecturale, finisaje moderne si detalii realizate manual.Toate tinutele sunt fabricate din materiale pretioase, matase naturala, dantela, catifea si piele.

Culorile folosite pornesc de la alb si nuante nude, cuminti, si merg pana la accente indraznete de oranj, galben sau albastru electric.

Un plus al Parlor este integrarea elementelor din moda postbelica intr-un mediu jucaus si feminin. Asimetrii, trene, lungime pana la jumatatea gambei, combinate cu un aer grunge, volane, drapaje si volume deschid apetitul pentru cei interesati de moda inedita, unica si personalizata.

1. White silk top, 650 RON

2. Yellow dress, 1370 RON

3. Oyster silk-organza mini dress, 1380 RON

4. Draped silk- organza top, 1250 RON.

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *