(P) Pantofi pentru sezonul petrecut în „noua normalitate”

Este un sezon ca niciun altul. Colecția epantofi.ro pentru iarna 2020 întâlnește noua realitate și se inspiră din energia orașelor cu care trebuie să ținem pasul. Confortul merge mână în mână cu stilul pe străzile metropolelor.

În vremuri incerte, precum cele ce le trăim acum, este timpul modelelor clasice și safe, precum sneakerșii Fila și adidas, dar și a propunerilor îndrăznețe pentru cei cărora le-a lipsit exuberanța modei. Botinele MELISSA sau cizmele de zăpadă LOVE MOSCHINO demonstrează că, deși rutina ar fi putut deveni o parte a vieții de zi cu zi, cu siguranță nu își are locul în ultimele tendințe.

Perioada aceasta a arătat că noile tehnologii sunt mai importante ca niciodată. Datorită sistemului esize.me, vei putea alege pantofii potriviți în siguranță, de la distanță. Este, de asemenea, o opțiune perfectă în cazul în care ești în căutarea unor pantofi comozi pentru cei mici.

În colecția de toamnă/iarnă Epantofi domină albul, negrul și bejul. Minimalismul nu înseamnă, totuși, plictiseală, ci devine baza perfectă pentru ținutele mai îndrăznețe, păstrând confortul cu care ne-am obișnuit petrecând atât de mult timp acasă și care a schimbat de asemenea modul în care percepem tendințele de modă. O notă de extravaganță este strecurată în croieli. Tălpile groase, partea superioară înaltă și șireturile decorative oferă pantofilor un chic metropolitan și permit revenirea la realitate cu o siguranță de sine și o energie complet nouă.

De pe lista de item-uri cheie ale colecției amintim sneakerșii, trappers, botinele, dar și produsele mărcilor proprii. Exclusiv pe epantofi.ro poți găsi pantofi sub semnătura Evei Minge, Evei Longoria sau Rage Age.

Descoperă cele mai noi colecții de încălțăminte pe epantofi.ro!

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.