(P) Pandora lansează un talisman aniversar, cu o semnificație specială

By  | 

Pandora relansează cel de-al cincilea talisman de colecție în ediție limitată, pentru a marca aniversarea cu numărul 20 a brățării faimoase Pandora Moments.

Pe parcursul anului 2020, Pandora marchează o realizare majoră prin celebrarea celor 20 de ani de când fanii își spun poveștile prin intermediul faimoasei brățări cu talismane. Brățara Pandora Moments, renumită și îndrăgită la nivel global de către colecționari, drept o modalitate de a-și exprima iubirea și valorile personale prin bijuterii, a fost lansată pentru prima dată în anul 2000.

În fiecare lună a anului 2020 va avea loc relansarea unuia dintre cele 12 cele mai iubite talismane Pandora, ca parte a seriei de Talismane 2020 în ediție limitată, așteptate să devină imediat produse de colecție.

Norocul este de partea ta

Unul dintre primele talismane Pandora revine: trifoiul cu patru foi. Cu foi de trifoi finisate cu detalii din aur de 14k, acest talisman ne reamintește să privim partea bună a lucrurilor. Se consideră că trifoiul, așadar și acest talisman, aduc noroc în viața persoanei care îl poartă.

Talismanul Ediție Limitată 2020 „Trifoi cu patru foi” realizat din argint 925, cu accente din aur de 14k, va fi lansat la nivel global pe 20 mai și poate fi comandat doar online, într-un număr foarte limitat. Fiecare talisman poartă emblema „Pandora 20” și vine alături de un certificat care marchează această aniversare specială.

talisman pandora

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *