Pandora lansează o nouă bijuterie de colecție, în ediție limitată

Pentru a marca a 20-a aniversare a emblematicei brățări Pandora Moments, brandul danez de bijuterie relansează o serie de piese de colecție în ediție limitată.

Luna iunie vine, astfel, cu relansarea unei noi bijuterii Pandora: lanțul de siguranță cu motive în formă de inimă. Acest lanț de siguranță, pe lângă faptul că împiedică deschiderea involuntară a brățării, este și un statement puternic, simbolizând iubirea. O bijuterie care păstrează atât de multe povești ale fanilor Pandora din întreaga lume, simbolurile de pe cele două părți ale lanțului de siguranță vorbesc despre o inimă frântă, dar vindecată și înapoiată întreagă de către persoana iubită.Lanțul de siguranță cu inimi, ediția 2020, realizat din argint 925, va fi lansat la nivel global pe 20 iunie, într-un număr foarte limitat de bucăți. Fiecare talisman poartă emblema „Pandora 20” și vine alături de un certificat care marchează această aniversare specială.

Pe parcursul anului 2020, Pandora marchează o realizare majoră prin celebrarea celor 20 de ani de când fanii își spun poveștile prin intermediul faimoasei brățări cu talismane. Brățara Pandora Moments, renumită și îndrăgită la nivel global, și o modalitate ca purtătorii să-și exprima iubirea și valorile prin bijuterii, a fost lansată pentru prima dată în anul 2000.

În fiecare lună a anului 2020 va avea loc relansarea unuia dintre cele 12 cele mai iubite talismane Pandora, ca parte a seriei de Talismane 2020 în ediție limitată, așteptate să devină imediat produse de colecție.

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.