(P) WILD HEAT: Diesel Primăvară-Vară 2018

Sezonul acesta marchează începutul unei noi garderobe ce poartă semnătura Diesel. Un mix de stiluri – rock şi sport, clasic şi formal, toate având la bază puternicul ADN Diesel – dezvăluie un rezultat cool şi dezinvolt. O colecție dedicată exprimării sinelui, care încurajează discordanțele și contrastele dintre piese pentru a crea un stil unic.

Lookbook-ul din acest sezon este prezentat în colaborare cu artistul scoțian Portis Wasp, ale cărui creaţii au un vibe contemporan, Wasp lucrând cu animaţiile şi focusându-se pe Instagram.Culorile puternice întâlnesc conceptul utility în acest sezon, inspiraţia venind de la festivalul Burning Man, cu acea nonșalanță throw-it-on, girl/boy. O atenție aparte i se acordă autenticului, denimul în nuanțe deschise cu diferite tratamente păstrând influențele anilor ‘90, cu tăieturi, cusături nefinisate sau porțiuni franjurate.

Diesel, 980 lei

Celebrul logo Diesel ‘Cookie’ este scos din arhivă, după ce anterior a fost utilizat doar în advertising, acesta apărând acum pentru prima dată imprimat pe haine ca un efect de zgârietură, iar pe denim ca o bandă reparatoare care transformă trecutul în viitor.

Diesel – 1370 lei

Se ivesc și piesele iconice – jacheta souvenir, parka, bomberul și jacheta cu ţinte de motociclist – contrastează impactul pregnant al imprimeurilor grafice și pe cel de tip camuflaj, pictat.

Diesel, 390 lei

Artista Ellen Green a creat un imprimeu inspirat din arta tatuajului, care apare pe rochii, prelungind astfel o poveste rock acompaniată de rupturi și dantelă.

Colecția este punctată de accesorii pentru cap, precum șepcile mohicane de baseball și căciuli beanie sau bandane și șepci cu cozoroc din plastic.

Gruparea de teniși SKB demonstrează o continuă evoluție cu imprimeuri noi şi un design nou al materialului pentru sezonul SS18 Main. Pielea premium stretch nappa (foarte moale) și alte materiale sunt adăugate ca noutate. Versiunile prezente sunt updatate cu un elastic în partea superioară, ce permite încălțarea mai ușoară și ȋnglobează și trendul actual tip șosetă, cu logoul Diesel.

Noile versiuni de teniși Imaginee sunt disponibile în 17 variante de culori unisex, care includ imprimeul camuflaj și o versiune imprimată cu o imagine dantelată.

În timp ce gențile Diesel sunt introduse în colecția pentru bărbați sub formă de rucsac, genților din nylon pentru femei le este adăugat detaliul cu lanț.

Diesel, 998 lei
Diesel, 1170 lei

Citeşte şi: DIESEL CREEAZĂ UN LOGO NOU!

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.