(P) Tipuri de genți de damă moderne ce nu trebuie să lipsească din colecția ta

Când vine vorba de haine, genți, pantofi și accesorii, femeile nu spun niciodată nu unui nou produs. Și cum ar putea spune asta în timp ce există atât de multe variante, care mai de care mai atrăgătoare?

În ceea ce privește gențile, acestea sunt indispensabile în viața de zi cu zi. Ele au rolul de a adăposti toate cele necesare, de la chei și portofel, până la produsele de make-up esențiale pentru un aspect mereu proaspăt și strălucitor. Pe lângă rolul practic, intervine și cel estetic – pentru că da, contează ca ținuta să reflecte personalitatea și stilul purtătoarei și să-i ofere mai multă încredere în propriile-i puteri.

Forme, mărimi, culori și detalii… acestea sunt caracteristicile care influențează alegerile în materie de genți de damă.

Câte ținute, atâtea genți de damă

Nu se poate rezuma totul la o singură alegere. Fiecare stil vestimentar și ocazie are propriile cerințe în ceea ce privește aspectul unei genți. Astfel, următoarele tipuri de genți de damă nu ar trebui să lipsească din colecția impresionantă a unei femei:

  • Genți de damă din piele, clasice

Au o dimensiune medie și pot fi purtate pe umăr. Ele sunt ușor de asortat în orice ținută, iar materialul natural emană mult bun gust și eleganță.

  • Genți de damă office

Sunt, de regulă, realizate dintr-un material mai rigid special pentru a-și păstra forma și liniile drepte care adaugă seriozitate și profesionalism unei ținute.

  • Genți de ocazie și clutch

Sunt simple și elegante, de dimensiuni mici. Ele au rolul de a completa o ținută de seară, astfel că sunt ușor de purtat și suficient de spațioase pentru a găzdui obiecte extrem de importante cum ar fi telefonul sau rujul.

  • Genți de umăr

Sunt ideale pentru femeile care pun accentul pe comoditate, mânerele fiind special concepute pentru a fi purtate cu ușurință. De asemenea, aceste genți sunt suficient de spațioase cât să facă față cu succes ieșirilor la cumpărături și pot fi introduse ușor în ținutele de zi.

  • Genți tip poștaș

Sunt deosebit de practice datorită numeroaselor buzunare și despărțituri, fiind destinate zilelor în care nu se dorește decât transportul obiectelor esențiale.

  • Genți shopper

Sunt în mod normal de dimensiuni mari, ideale pentru zilele dedicate shoppingului. Desigur, ele sunt recomandate oricând… este nevoie de spațiu pentru chei, telefon, portmoneu, trusa de make-up sau chiar tabletă.

  • Rucsacurile

Sunt de nelipsit în colecția de genți a unei femei, ele fiind perfecte pentru ținutele casual. Baretele fac aceste tipuri de genți să fie ajutorul numărul unu atunci când este vorba de un stil de viață dinamic.

  • Genți tip laptop

Sunt ideale pentru femeile moderne, care trebuie să fie permanent conectate la tot ce se întâmplă în jurul lor.

Gențile de damă și culorile – o poveste fără sfârșit

De multe ori, după alegerea tipului de geantă dorit, vine eterna întrebare: Ce culoare ar trebui să aibă aceasta?

Răspunsul îl poate da doar cea care dorește să achiziționeze acel produs, după ce ia în calcul articolele vestimentare ce îi alcătuiesc garderoba, dorințele în ceea ce privește alegerea unor noi articole, stilul și gusturile sale.

În ceea ce privește culorile, în acest sfârșit de an se poartă nuanțe extravagante de Red Pear, Valiant Poppy și Nebulas Blue. Dacă însă există teama de a nu greși în alcătuirea ținutelor unde geanta va fi piesă principală, se poate merge pe culorile clasice, care vor fi mereu la modă – o geantă neagră sau crem neavând cum să dea greș.

ZEVO – genți și poșete de damă pentru toate gusturile

ZEVO, cel mai mare magazin de genți de piele din București, înseamnă Zâmbete pe buze, Energie, Valoare și Optimism.

Pasiunea s-a transformat în afacere, iar aceasta din urmă contribuie la alimentarea pasiunii unui număr impresionant de femei care vor ca gențile lor să fie perfecte. Pentru ZEVO, perfecțiunea înseamnă calitate, simplitate, eleganță și bun gust, reflectându-se total în calitatea materialelor, eleganța finisajelor și atenția la detalii.

Pe zevo.ro se găsește o varietate de modele de genți de damă, în nenumărate culori. Tip poștaș, shopper sau rucsacuri din piele, toate garantează clienților o durabilitate excepțională și ținute accesorizate cu bun gust, demne de admirat.

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.