(P) SPUNE CELE MAI FRUMOASE POVEŞTI DE IARNĂ CU PANDORA

Perioada sărbătorilor de iarnă este poate cea mai frumoasă din întregul an. Spune povestea iernii tale alegând bijuteriile PANDORA şi PANDORA Disney, care vor deveni simboluri ale amintirilor tale de suflet şi ale momentelor de neuitat petrecute alături de cei dragi. Spectaculos şi copleşitor, cosmosul reprezintă una dintre principalele surse de inspiraţie pentru PANDORA. În plus, PANDORA şi Disney au colaborat pentru a crea bijuterii unice, care să surprindă magia şi poveştile minunate ale copilăriei noastre, aducând la viaţă personaje îndrăgite şi lumi de basm.

 Stele căzătoare. Noua serie Faţetele iernii include bijuterii finisate manual, împodobite cu zirconiu cubic sclipitor şi realizate din argint 925 obţinut din surse etice. Luând forma urmei lăsate pe cer de o stea căzătoare, cerceii fini, disponibili în două variante, şi pandantivul agăţat pe un lanţ delicat creează un efect impresionant, strălucind cu fiecare mişcare a ta. Completează-ţi look-ul şi cu un inel deschis, pe care îl poţi combina cu alte inele din metale diferite – cerul este limita.Poveşti nemuritoare. Iarna aceasta, călătorim din nou în Regatul de Gheaţă – Frozen, alături de PANDORA Disney. Acest film premiat cu Oscar a devenit un clasic modern, fiind construit în jurul legăturii strânse dintre surori, care le ajută să depăşească orice obstacol. Personalităţile puternice, dar atât de diferite ale celor două surori sunt reflectate în vestimentaţia lor, fiind apoi reprezentate în bijuteriile din Seria Frozen. Asortează pe brăţara ta talismanele Rochia Elsei şi Rochia Annei, realizate din argint 925 şi email colorat. Adaugă veselul talisman Olaf, din argint 925 cu email alb şi portocaliu, sau talismanul cu inscripţia „Let it go”. Sau alege talismanele din argint 925 şi sticlă de Murano, în culorile simbolice pentru Elsa şi Anna.

#DOPANDORA #DOGetWhatYouWishFor #DOSeeTheMagic

 Descoperă colecţiile în magazinele PANDORA şi pe www.pandora.net.

DESPRE PANDORA

Cunoscută în toată lumea pentru bijuteriile sale de înaltă calitate, finisate manual, disponibile la preţuri accesibile, PANDORA creează, fabrică şi comercializează bijuterii moderne din materiale veritabile. Inspirându-le pe femei să-şi accepte personalitatea şi să-şi exprime stilul propriu, bijuteriile fermecătoare şi feminine de la PANDORA cuprind momentele de neuitat ale vieţii. Creaţiile unice şi atent finisate de la PANDORA combină meşteşugul vechi de secole cu tehnologia modernă şi sunt distribuite în mai mult de 100 de ţări, de pe şase continente, prin aproximativ 8.100 de puncte de vânzare, incluzând peste 2,100 de magazine-concept.

Fondată în 1982 şi având sediul în Copenhaga, Danemarca, PANDORA are peste 21,500 de angajaţi în întreaga lume, dintre care aproximativ 12,400 sunt în Thailanda, unde compania fabrică produsele. PANDORA este listată public la bursa NASDAQ OMX din Copenhaga. Pentru mai multe informaţii, vă rugăm să accesaţi www.pandoragroup.net sau găsiţi-vă inspiraţia pe www.pandora.net.

Citeşte şi: (P) ÎMPLINEŞTE-ŢI VISURILE CU BIJUTERIILE PANDORA DIN COLECŢIA DE IARNĂ

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.