(P) Sprayground, noul brand care dă tonul pe piața accesoriilor cool

Dacă ești adepta accesoriilor cool și obișnuiești să dai tonul în materie de modă în gașca de prietene, avem o veste mare pentru tine: un nou brand de rucsacuri a ajuns pe piața din România. Se numește Sprayground și este „la creme de la creme” la categoria accesorii trendy.

Sprayground înseamnă, de fapt, rucsacuri care sunt, pur și simplu, de senzație: design inovativ, materiale de cea mai bună calitate, compartimente pentru tot ce poți să-ți imaginezi că ar încăpea într-un rucsac. Pregătește-te să te îndrăgostești, pentru că de data aceasta chiar va fi pe bune.

Încă un motiv să atragi priviri

Brandul Spayground excelează, în primul rând, la design, și asta pentru că în spatele lui stau creatori și concepte ce urmăresc ca, prin desen și culoare, să spună o poveste, aceea a unicității. Temele pe care le regăsești în aceste produse sunt dintre cele mai diverse: muzică, artă, modă, sport, name it! Designul lor spune că ești cool, creativă, rebelă și, mai ales, unică. Că ai curaj să ieși în față, să te remarci în gașca de prieteni și să-ți faci vocea auzită în mulțime. Că ești puternică, ai un stil aparte și nu ți-e teamă să întorci priviri admirative.

E loc și pentru tehnologie și pentru accesorii beauty

Rucsacurile Sprayground te însoțesc din școală până la facultate și chiar mai târziu: fie că ești artistă aspirantă, manager sau debutantă în carieră, există cel puțin un model care să te cucerească. Odată ce ai pus rucsacul în spate, pur și simplu nu simți nevoia să-l mai dai jos, chiar dacă ești nevoită să alergi toată ziua dintr-un loc în altul. Asortează-l cu niște teniși comozi, pune căștile în urechi și la drum! Nu uita să pui în compartimente necesarul întregii zile: laptop, tabletă, căști, ochelari de soare, ruj, trusă de cosmetice, echipamentul de sală etc. Nu-ți fie teamă să porți rucsacul Sprayground zilnic: creat din cele mai bune materiale disponibile, este un prieten de cursă lungă. Noul tău BFF!

Pentru a vedea toate modelele disponibile, prețurile și locurile de unde poți cumpăra rucsacurile Sprayground, accesează www.sprayground.ro.

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.