(P) Samsung și Fashion Days colaborează pentru un proiect ce îmbină tehnologia cu moda

Ce au în comun moda și tehnologia? Sunt în continuă schimbare. Inovația, creativitatea și originalitatea sunt la fel de importante în ambele domenii, iar când cele două se întâmplă se să îmbine, rezultatul este unul garantat a fi impresionant.

Cel mai nou parteneriat de acest gen – unul care ne-a atras atenția prin aerul fresh & cool – este cel dintre Samsung și Fashion Days. Colaborarea vine sub forma unei colecții: Unfold the styleZ, care e formată din piese transformabile, care stau la baza unor ținute ușor de personalizat, întocmai ca telefoanele din seria Galaxy Z. De asemenea, colecția cuprinde item-uri personalizate de GRAURE, sneaker artist și ambasador Samsung, care a creat sneakerși si huse dedicate acestui proiect, în ediție limitată.

Atât prin forma, dar și prin funcțiile lor, cele două telefoane Galaxy Z deschid o nouă lume, plină de posibilități. De la design-ul iconic, până la experiențele captivante și imersive de divertisment, Z Flip3 și Z Fold3 îți oferă noi modalități unice de lucru, vizionare de conținut și gaming, dar și de exprimare a stilului personal. Toate aceste atribute reprezintă și sursa de inspirație pentru Unfold the styleZ, colecția fiind în primul rând o invitație la experimentare cu piese inedite, atât vestimentare, cât și de tehnologie.

Pentru Unfold the styleZ, stiliștii au creat 4 outfit-uri, atât pentru ea, cât și pentru el. Disponibile pe Fashion Days, ținutele pornesc de la un look de bază, care poate fi apoi transformat cu ușurință apelând la trcuri simple de styling, precum layeringul astfel încât să se potrivească oricărui context: o tranziție effortless de la job la ieșit în oraș sau de la zi cu soare la seară friguroasă.

Mai mult, pe lângă aceste sugestii de styling, vei găsi o selecție de piese feminine și masculine curatoriată de stiliștii Fashion Days, gata de cumpărat și de purtat în orice formulă. Fotografiile și clipurile campaniei sunt realizate de fotograful de fashion și membru al #TeamGalaxy Vali Bărbulescu, și inspirate, la rândul lor, de unghiurile impresionante pe care le poți surprinde în Modul Flex al telefoanelor, funcția unică prin care telefonul pliat oferă camerelor perspective noi.

Colecției i se adaugă două elemente surpriză: la orice telefon Galaxy Z Series cumpărat de pe Fashion Days, primești cadou o husă în ediție limitată, personalizată de artistul și ambasadorul #TeamGalaxy, GRAURE. Mai mult, pe pagina de Facebook Fashion Days e activ un concurs prin care poți câștiga o pereche de sneakers personalizați de GRAURE.

Parteneriatul dintre Samsung și Fashion Days se află la cea de-a doua ediție, și vine în întâmpinarea dorinței publicului român de a experimenta atât gadgeturi cu cele mai bune specificații, cât și elemente autentice din domeniul modei.

Colecția Unfold the styleZ este rezultatul elegant și glam al unei simbioze foarte reușite dintre tehnologie și lifestyle. Ne bucurăm că inovația ce stă la baza noilor telefoane pliabile a reușit să fie materializată într-un astfel de proiect, și că în acest fel putem să le arătăm utilizatorilor cât de versatile sunt Galaxy Z Flip3 și Fold3 – acestea nu oferă doar tehnologie de ultimă generație, dar pot deveni oricând surse de inspirație și chiar accesorii care completează sau transformă o ținută vestimentară”, spune Simona Panait, Director Marketing Samsung România & Bulgaria.

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.