(P) Samsung Galaxy Z Flip 5G, itemul cheie al stilului meu de toamnă

Toamna aceasta un singur accesoriu statement va deveni itemul central al tuturor ținutelor tale— indiferent de ocazie, eveniment sau moment al zilei — fiindcă în acest sezon, moda și tehnologia s-au întâlnit într-un obiect superb, iconic, și mai ales, complet irezistibil! Citește, mai jos, jurnalul meu de stil și vezi cum a fost săptămâna mea cu Samsung Galaxy Z Flip 5G, în noua lui nuanță, Mystic Bronze, și colecția Prêt-à Z Flip, de piese vestimentare inspirate de forma compactă, culoarea electrizantă și flexibilitatea acestui item bijuterie!

Ce trebuie să știi despre mine? Faptul că iubesc moda este evident din jobul pe care mi l-am ales, acela de Fashion Editor la Cosmopolitan. Însă adevărul este că, indiferent de un job sau altul, mereu, de când eram mică, am adorat tot ce ține de accesorii, haine și nenumăratele posibilități de a le combina între ele, de a-ți plia și adapta stilul vestimentar în funcție de orice context și stare de spirit. Iubesc libertatea modei, creativitatea ei și, mai ales, senzația pe care o am fiecare dimineață când deschid ușile dressingului meu— sentimentul că fiecare nouă zi îmi oferă ocazia de a mă transforma în eroina unui film fashion, de a-mi exprima diferit personalitatea și starea de spirit, într-o lume fashionable a tuturor posibilităților.

Samsung Galaxy Z Flip 5G

Așa că atunci când Samsung mi-a propus să mixez piesele noii lor colecții, Prêt-à Z Flip, realizate în parteneriat cu Fashion Days, și — mai mult decât atât — să-mi folosesc creativitatea și simțul estetic pentru a integra telefonul lor Samsung Galaxy Z Flip 5G, în outfituri Cosmo, pentru fiecare zi a săptămânii, adaptabile în funcție de ocazie și stare de spirit… puteți înțelege de ce nu am rezistat tentației. Vezi ceva mai jos doar câteva dintre propunerile mele de styling!

Cât despre telefonul care, prin design și culori, a inspirat această colecție vestimentară, trebuie să îți spun că după doar primele minute petrecute în compania lui, am realizat că îmi va fi foarte greu să mă despart de el după ședința foto! De ce? Well, just look at it! În afara faptului că arată ca o mică bijuterie — ca o pudrieră compactă, sexy și foarte high-class, cu un finisaj de sticlă mată, fină la atingere și reducând la minimum amprentele — este un obiect al cărui design inovator și sofisticat e întrecut doar de performanțele sale tehnologice.

Samsung Galaxy Z Flip 5G

Asta fiindcă în acest sezon, Samsung a extins categoria telefoanelor pliabile cu un model 5G, care aduce conectivitatea cu viteze ultra rapide pe un dispozitiv pliabil de mărimea palmei mele, conceput parcă special pentru a mă ajuta să reușesc să surprind oriunde și oricând cele mai tari instantanee și clipuri posibile!

Experiența pliabilă este, de asemenea, net superioară. Modul Flex mă ajută să vizualizez și să controlez ușor și simultan conținutul de pe telefonul meu — atunci când telefonul este pliat la 90 de grade, display-ul său se împarte automat în două ecrane de 4 inci, astfel încât să pot vedea conținut în partea superioară a ecranului, dar, în același timp, să pot și controla jumătatea de jos. Ce înseamnă asta, mai ales pentru plăcerea mea de a sta pe YouTube? Practic, pot să văd canalul meu preferat… cu mâinile libere. În timp ce vizualizez conținutul în jumătatea superioară, pot naviga, citi descrieri și comenta în jumătatea de jos! Și ce-am aflat, recent — am patru luni de YouTube Premium cu Samsung Galaxy Z Flip 5G!

Samsung Galaxy Z Flip 5G

Bineînțeles, am fost foarte încântată și de actualizarea camerei cu modul Flex — acum e mult mai ușor să filmez din unghiuri mult mai mari și mai joase. Iar partea care îmi place cel mai mult? Pe acest telefon poți face mai multe lucruri în același timp, cu funcția Ferestre Active Multiple — acum, de exemplu, pot folosi bara pentru ferestre multiple fără a trage sau a arunca aplicațiile pe care vreau să le folosesc. App Pair mă lasă să deschid fără probleme două aplicații simultan — de exemplu, când vreau să trimit cuiva o fotografie, aplicațiile Galerie și Mesagerie se deschid în același timp! Știu, poate lucrurile acestea vă par prea specifice… dar când lucrezi în domeniul meu, mutitaskingul face parte din job description!

Vezi acum de ce am spus mai devreme că m-am îndrăgostit și va fi greu să mă despart de Samsung Galaxy Z Flip 5G? Hm, dacă nu te-am convins 100% cu descrierile legate de performanțele acestui gadget, stați să vedeți cum arată el integrat în ținute Cosmo realizate cu piese ale colecției Prêt-à Z Flip, pentru fiecare zi a săptămânii mele la job!

Luni

Începuturile mele de săptămână sunt mereu încărcate, cu foarte multe lucruri de rezolvat și drumuri de făcut, așa că îmi place să mă bazez pe o ținută minimalistă, cu influențe sporty, care-mi oferă libertate de mișcare, lejeritate în mișcări… Dar și siguranța că look-ul meu este perfect instagramabil, iar ținuta mea arată impecabil în orice fotografie. Nu se știe niciodată când va fi nevoie să postez live de la o ședință foto!

Samsung Galaxy Z Flip 5G

Tricou, Manuri, 251,99 lei; pantaloni, Diesel, 569,99 lei — ambele din colecția Prêt-à Z Flip, disponibilă pe Fashion Days, fashiondays.ro.

Marți

Deși sunt adepta unui stil vestimentar androgin, îmi place, din când în când, să subliniez linia corpului cu itemuri care mă pun în valoare. Când știu că ziua mea de birou se va prelungi cu un cocktail după job, caut o ținută cool, care să funcționeze în ambele situații: un body pe umeri, perechea mea preferată de pantaloni, sandalele de efect și accesoriul definitoriu al ținutei mele, smartphone-ul, reprezintă combinația câștigătoare.

Samsung Galaxy Z Flip 5G

Body, Murmur, 449,99 lei; pantaloni, Diesel, 569,99 lei; sandale, Steve Maden, 169,99 lei, jachetă, Alina Cernătescu, 709,99 lei— toate din colecția Prêt-à Z Flip, disponibilă pe Fashion Days, fashiondays.ro.

Miercuri

Moda îmi dă ocazia să-mi exprim personalitatea în atât de multe feluri, testând stiluri vestimentare și experimentând alegeri în tendințe — cum am făcut aici, cu roșu, care nu mă caracterizează mereu, dar care se potrivește perfect cu energia mea de la mijlocul săptămânii. Sunt pregătită să mă pliez pe orice situație și, în același timp, să imortalizez totul cu ajutorul smartphone-ului meu, ideal asortat outfitului ales pentru astăzi.

Samsung Galaxy Z Flip 5G

Top, Alina Cernătescu, 389,99 lei — din colecția Prêt-à Z Flip, disponibilă pe Fashion Days, fashiondays.ro.

Joi

Dacă în unele zile îmi place să port ținute feminine, în alte zile simt exact opusul, și mă inspir fără rezerve din garderoba masculină. Îmi place acestă libertate și ideea de a-mi adapta ținuta nu numai în funcție de ocazie, dar și de starea de spirit. Cel mai mult ador să creez un contrast între elementele feminine ale unui outfit și, de exemplu, o pereche de pantaloni culotte, care-mi conferă acel aer de „tomboy” pe care-l caut astăzi. Evident, constanta ținutei mele rămâne smartphone-ul meu, un accesoriu statement într-o nuanță strălucitoare pe care ador să o asortez cu geanta sau pantofii!

Samsung Galaxy Z Flip 5G

Tricou, Manuri, 251,99 lei; jachetă, Alina Cernătescu, 709,99 lei; pantaloni, Bluzat, 150 lei; geantă, Pierre Cardin, 99 lei — toate din colecția Prêt-à Z Flip, disponibilă pe Fashion Days, fashiondays.ro.

Vineri

Nuanța roz pastel a outfitului meu, dar și faptul că râd cu gura până la urechi, reflectă tot ce trebuie să știi — este vineri dimineață și sunt cu un pas în weekend! În funcție de dispoziție, și pentru că una dintre obsesiile mele este layeringul, port această rochie mini în cel mai feminin mod cu putință sau, deși sună nebunește, o transform într-un top, purtând-o cu jeans și o fustă maxi. Nu uit, firește, să imortalizez combinațiile vestimentare rezultate, într-un album foto salvat pe smartphone-ul meu de încredere. Nu se știe când, săptămâna viitoare, voi avea nevoie de puțină inspirație!

Samsung Galaxy Z Flip 5G

Rochie, Bluzat, 190 lei — din colecția Prêt-à Z Flip, disponibilă pe Fashion Days, fashiondays.ro.

Fotografii: Vlad Andrei

Model & stilism: Anca Stăruială, Fashion Editor Cosmopolitan România

Make-up: Tania Cozma / Official Make-up Artist Bourjois România

Hairstyle: Xenia Kerekes / Endorphin Lab

Locație: Vanity Studio București

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.