(P) S-a deschis prima locatie cu produse exclusiv Ideal Boutique

By  | 

Aici poti descoperi produse noi, colorate, realizate din piele naturala, de calitate. Colectia de toamna 2012 include atat piese clasice: genti office, plicuri colorate sau sobre, portofele inteligent compartimentate, curele medii sau subtiri, cat si piese-statement – genti over-sized, plicuri cu aplicatii metalice sau accesorizate, ori portofele cu imprimeuri in piele.

Locatia este situata pe partea cu Hotel Horoscop, mergand catre Camera de Comert si Industrie Bucuresti. Cofetaria de la parter este un bun punct de reper. Adresa este centrala, vizavi de Unirea Shopping Center, foarte usor de gasit.

O sesiune privata de shopping in afara orelor de program sau o intalnire informala intre prietene? Cei de la www.idealboutique.ro sunt deschisi la orice propunere de smart shopping neconventional. Se pot organiza sesiuni private de cumparaturi, iar grupurile beneficiaza de discounturi importante. Programul este de luni pana vineri, intre orele 12:00-19:00, insa acesta poate fi personalizat la cerere.

Sau poti comanda non-stop de pe www.idealboutique.ro.

  • Pagina de Facebook http://www.facebook.com/idealboutique, updatata zilnic, te tine la curent cu toate noutatile, evenimentele si promotiile in desfasurare.

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *