(P) Piese vestimentare pentru care merită să dai un ban în plus

Accesibil sau premium? Ieftin sau scump? E o alegere care ți se arată la fiecare sesiune de shopping. Merită să plătești mai mult pentru produse de calitate sau poți la fel de bine să alegi haine OK la prețuri mai mici, pentru că oricum le schimbi după 2-3 ani? Răspunsul este „și, și”. Pentru că, într-adevăr, un tricou de purtat pe sub cămașă nu va fi mai tricou dacă dai triplu pe el. Dar sunt unele piese care-și merită din plin prețul piperat. Până la urmă, pentru ce există carduri de cumpărături?

Geaca de piele

S-ar putea să rezite mai mult decât tot șifonierul tău. Să te aștepte credincioasă în cuier și peste 20 de ani. Va fi puțin mai roasă, mai puțin negră și poate un pic mai lăsată. Dar ți se va potrivi și mai bine. Important este să nu te zgârcești când o cumperi. Și să nu te lași păcălită de modele prea exuberante. Dacă vrei să fie o piesă de bază în garderoba ta, alege geaca de piele clasică. Și veți întoarce priviri împreună până la adânci bătrâneți.

Perechea perfectă de blugi

În privința blugilor, tendința este să cumpărăm mulți și să-i cumpărăm des. Ceea ce ar trebui să ne dea de gândit: poate că încă n-am găsit perechea perfectă. Și poate că n-am căutat-o unde trebuie, adică la raftul mai scump. Promitem că o să merite investiția. Și că, brusc, nu-ți vei mai dori să porți altceva. Blugii buni se mulează pe tine, îți pun în evidență toate formele pe care vrei să le pui în evidență. Și rezistă aproape la fel de mult ca geaca de mai sus. Important este să-i și probezi înainte să scoți cardul.

Rochia neagră

Ce sens are să cumperi câte o rochie colorată pentru fiecare eveniment important din viața ta, când există una care se potrivește cu toate. Nu degeaba insistă toți stiliștii să ai „the little black dress” în garderobă. Ai nevoie de această eleganță clasică în viața ta. Poți s-o porți și pe relaxare, cu o pereche de teniși albi, și cocoțată pe tocuri, ca o femme fatale ce ești. Iar, de fiecare dată, efectul va fi wow.

Puloverul din lână

În general, nu-i o idee bună să spargi banca pentru produse pe care le vei purta doar 3 luni pe an. Dar e altă treabă când vorbim de puloverul din lână. Dacă va fi ieftin, va fi prost, te vei simți rău în el, te vei scărpina în continuu. Dacă va fi scump, îți vei dori ca iarna să dureze mai mult, doar ca să nu-l dai jos. Și, dacă ai grijă de el la spălare, îți va ține de cald mulți ani la rând. Confortabil și foarte stilat, puloverul din lână de calitate merită prețul, dar merită să fie ales și el după o vizită la cabina de probă.

Sunt scumpe, dar merită fiecare bănuț. Îți vei mulțumi de fiecare dată când porți una dintre aceste piese vestimentare. Primul pas e mai greu. Dar ca să fie alegerea mai ușoară, folosește CardAvantaj și împarte prețul în rate mai ușor de plătit. Hainele de calitate n-ar trebui să întârzie prea mult din garderoba ta.

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.