(P) Molecule F Concept Store își redeschide ușile într-un nou spațiu

Un nou spațiu, o nouă atmosferă și o nouă destinație pentru designul românesc autentic. Molecule F și-a schimbat sediul, redeschizându-și ușile la o nouă adresă – strada General Eremia Grigorescu, nr. 4. În cadrul noului spațiu se află Molecule F Concept Store la parter, iar birourile The Molecules și boutique-ul de PR Molecule PR la etajul întâi, familia Molecule F fiind acum concentrată într-un singur loc reprezentativ.

Noul Molecule F Concept Store este gândit pentru a oferi o altfel de experiență de shopping on și offline în nucleul Bucureștiului. Într-un spațiu cu arhitectură belle epoque, conturat de elemente industriale modulare și un touch de eleganță și glamour, este acomodată o selecție strictă și restrânsă de designeri și branduri consacrate și emergente. O bună parte dintre cele peste 300 de piese selectate sunt realizate exclusiv pentru Molecule F Concept Store, piese unicat sau în ediție limitată, ori altele puse în vânzare în premieră. Spațiul Molecule F este deschis de luni până vineri, între orele 10:00 și 19:00.

Molecule F is renewing its vows: different by choice; unique by selection; driven by authenticity. Este manifesto-ul nostru și promisiunea pe care am făcut-o de la bun început. Am deschis un loc pe care noi îl numim acasă și pe care sper că și designerii selectați îl vor considera la fel. Este un spațiu în care explorăm frumosul, calitatea, unicitatea și exclusivitatea. Molecule F a scris o nouă pagină offline din istoria sa: Molecule F Concept Store, un omagiu adus industriei de design autohton pe care a susținut-o de la bun început.”, spune Mirela Bucovicean, owner Molecule F.

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.