(P) Modivo AW Essentials – pregătește-te pentru sezonul actual

Vara s-a sfârșit și este timpul să începem un nou sezon, care include viața de birou (chiar dacă vorbim încă despre biroul de acasă). Toamna este momentul perfect pentru a compune o nouă garderobă capsulă. Iar stilul business lasă mult loc de interpretări și este mai ofertant ca niciodată. Cea mai recentă campanie Modivo – AW Essentials – este o colecție gândită pentru îmbunătățirea fiecărei ținute smart casual sau de birou. Iată câteva idei pentru a putea reutiliza articolele vestimentare clasice din garderoba de business ca baze excelente pentru experimente noi de modă.

Sfârșitul anilor ’70

Cămășile cu gulere în stilul anilor ’70 le vor înlocui perfect cele clasice. Un model cu un guler mai lung sau cu o fundă legată nonșalant la gât sunt variante fresh care vor schimba caracterul oricărei ținute și vor garanta o notă de extravaganță. Aceste tipuri de cămăși vor arăta bine alături de tricotaje sau în varianta clasică, cu un costum.

Zoom pe piele

Deși pielea nu este asociată cu stilul business casual, purtată cu accesoriile potrivite, va crea un outfit senzațional. Este important să nu exagerezi, „pielii nu-i place concurența”, de aceea îți recomandăm să optezi pentru accesorii simple, în nuanțe neutre. Adaugă un tricou simplu și obții un outfit de nota 10.

Clasic sau reinterpretat?

Dacă existră un articol vestimentar care este atât de sofisticat încât va putea fi purtat mai mulți ani la rând, acesta este cu siguranță sacoul. Sacoul cu o croială potrivită este baza oricărei garderobe. Pe Modivo te așteaptă o gamă largă – de la modelele clasice la cele reinterpretate. Baza este calitatea excelentă și croiala potrivită.

Rochia sau fusta?

Este greu să alegem când sunt atât de multe propuneri. Se poartă lungimile midi sau maxi, iar ambele vor arăta bine alături de cizme înalte și sacouri oversize. Printre cele mai interesante modele se numără așa-numitele „tent dresses”, adică rochii a căror formă seamănă cu cea a corturilor. Acest model acoperă perfect toate defectele siluetei – rochia nu este mulată sau evidențiată în talie. Imprimeurile florale în nuanțe neutre sunt, de asemenea, perfecte pentru toamna la birou – vor oferi lejeritate și ne vor duce cu gândul la zilele călduroase de vară.

Oferta Modivo.ro include aproape 60.000 de produse atent selectate de la mărci premium. Printre acestea, putem găsi și o gamă largă de articole perfecte pentru birou, de la branduri precum: Michael Kors, Tommy Hilfiger, Boss, Red Valentino, Max Mara și Karl Lagerfeld.

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.