(P) Lay’s of Summer

Vara aceasta savurează LAY’S la Summer Well și poartă ținute de bun gust… atât la propriu, cât și la figurat! Cum procedezi? Alege-ți aroma favorită de LAY’S, lasă-te inspirată de savoarea chipsurilor tale preferate și de culoarea ambalajului… și începe să îți alcătuiești cea mai delicioasă ținută de festival. Ești pregătită pentru distracție? Hai la Summer Well (10-11 august, Domeniul Știrbey)!

Pinky Diva

Urmează o noapte lungă și rebelă, așa că echipează-te corespunzător! Te poți baza oricând pe un LAY’S Chicken pentru a-ți potoli foamea.

Green Rebel

Ținuta de concert are o savoare aparte, iar gusturile tale în materie de modă sunt indiscutabile. Un LAY’S Sour Cream & Dill merge la fix!

Yellow Star

Tu ești mereu vedeta găștii și fără tine viața n-are gust! Fă-ți apariția memorabilă și oferă-le tuturor câte un LAY’S Cheese. Distracția continuă!

Blue Girl

Poartă un outfit lejer pentru a fi în formă la concertul outdoor preferat… și savurează gustul LAY’S Paprika!

Purple Chick

Alege o ținută care captează toate privirile și nu uita să iei la tine și un LAY’S Chilli, în ton cu personalitatea ta electrizantă!

Lady in Red

Poartă un outfit vesel, în ton cu muzica ta preferată și pregătește-te de distracție. Ce-ar mai merge? Un LAY’S Salt se asortează în orice context!

Text și stilism: Anca Stăruială

Foto: PR

Etichete: hot
Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.