(P) Ghidul nostru pentru o experiență completă Forever 21

By  | 

Brandul american legendar, Forever 21, își deschide primul magazin în România, sâmbătă, 3 septembrie. Marea deschidere de la ParkLake va introduce conceptul unic și inovativ de fast fashion  și vom avea ocazia să experimentăm dinamica uimitoare a celui mai nou loc al modei din București.

Iată ghidul nostru pe scurt pentru secretele Forever 21.

VINO DEVREME

Primii 300 de oameni aflați în afara magazinului la prima oră vor primi carduri cadou în valoare de 50 Ron. Porțile se deschid la 10 am fix – așa că vino mai devreme și câștigă acest premiu.

FII RAPID

Forever 21 este sărbătorit în lumea modei pentru că este în topul tendințelor, pentru excelenta calitate și accesibilitate ca preț a produselor pentru orice stil și ocazie. Secretul pentru succesul incredibil al brandului sunt produsele noi ce sosesc în fiecare zi, cantitățile limitate și fluxul nesfârșit de produse „fără de care nu poți trăi”. Deci, dacă îți place ceva, fii rapid și cumpără – s-ar putea să nu mai fie disponibil un minut mai târziu.

FII SOCIAL

Alăture-te paginii evenimentului de pe Facebook pentru Marea deschidere și fă-ți poze folosind hashtagul oficial #F21Romania.

FEMALE_GROUP_01_0203

DISTREAZĂ-TE

Ziua Marii Deschideri a Forever 21 în Parklake va fi o sărbătoare a modei, muzicii, culturii și stilului de viață. Bucură-te de ea cu prietenii voștri, descoperiți posibilitățile nelimitate și toate surprizele încântătoare pe care brandul  le-a pregătit.

EXPERIMENTEAZĂ

Cu o mare varietate de stiluri diferite, Forever 21 oferă tuturor șansa de a se exprima și de a găsi noi moduri de a arăta uimitor – de la ocazii de zi cu zi la un aspect classy chic. Să nu-ți fie teamă să experimentezi!

UN SPIRIT TÂNĂR

Forever 21 întruchipează esența tinerelor generații și o traduce pentru toate vârstele. Îmbrățișează-ți spiritul veșnic tânăr cu selecția incredibilă de stiluri din magazin.

ÎNDRĂGOSTEȘTE-TE

Este garantat că de fiecare dată când vei vizita magazinul Forever 21 vei găsi multe alegeri noi și minunate. Îndrăgostește-te de brand, îmbrățișează-l și simte-te extraordinar, în pas cu moda și remarcabil.

13725748_1716211205306688_1524233124_n


Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *