(P) Ghid de sneakersi: ce trebuie sa contina garderoba de shoes a unei femei

Sneakersii au devenit un must have pentru garderoba oricărei femei. Din ce în ce mai multe vedete ca Rihanna, Iggy Azalea și Nicki Minaj îi poartă la diferite ocazii și îi asortează cu outfituri din ce în ce mai interesante.

Indiferent de cum le spui, de oriunde ai fi și oricum i-ai asorta, sunt câteva lucruri importante pe care trebuie să le știi înainte să-ți construiești propria garderobă de shoes.

Ce tipuri de sneakersi poți avea în garderobă?

În funcție de formă, înălțime și model, sneakersii vin în mai multe variante: low-tops, mid-cut și high-tops.

Low-Top sneakers

Ce este specific tipului de sneakersi low-tops? Aceștia nu acoperă glezna, iar modelele au de obicei la 3 până la 5 ochiuri. Un model reprezentativ pentru low-top sneakers este New Balance – MRT 580 CD. Acest tip de încălțăminte care se regăsește adesea în ținutele Arianei Grande.

low

Foto: New Balance – MRT 580 CD Camo

Mid-Cut sneakers

Cum se deosebesc sneakersii mid-cut de restul? Shoesii Mid-cut sau Mid-top sunt o combinație între high-tops și low-tops, care acoperă parțial glezna. Reprezentativ pentru această categorie este Adidas Forum Mid. Acest tip de sneakersi sunt purtați și de vedete ca Rita Ora.

mid

Foto: Adidas – Forum Mid Black/White

High-Top sneakers

High-Tops, cunoscuți și ca Highs sau ghete sport, acoperă complet glezna pentru a oferi mai mult suport și confort. Aceștia reprezintă stilul streetwear cel mai bine. Cel mai reprezentativ model de high tops este Supra Skytop II. Tipul high-top este asemănător cu ceea ce poartă Beyonce.

high

Foto: Supra Skytop II Cardinal White

Care sunt tipurile de sneakers pe care o femeie trebuie să le aibă în garderoba de shoes?

Chiar dacă ești adepta unui stil mai elegant, sneakersii sunt acele încălțăminte de care ai nevoie tot timpul. Orice garderobă de shoes trebuie să conțină minimum trei perechi de sneakers: beaters, city și sport.

Beaters sunt sneakersii pe care te bazezi mereu, în orice zi, pe orice tip de vreme. Aceștia pot fi asortați la orice ținută casual.

City shoesii sunt acea pereche de sneakersi pe care îi porți atunci când ieși în oraș sau mergi la birou. Îi poți asorta la ținutele mai elegante și merg inclusiv la un date casual.

Sport sunt sneakersii care te pun în mișcare. Aceștia îi poți folosi pentru jogging sau aerobic.

Acum că știi care sunt tipurile de sneakersi și de care ai nevoie, nu rămâne decât să-ți alegi garderoba în funcție de stilul vestimentar preferat. Inspiră-te din ghidul de încălțăminte urbană de la Ollie Gang Shop aici.

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.