(P) Fashion Days lanseaza competitia stilurilor verii: Summer Days!

By  | 

Fashion Days a decis sa afle care este cel mai trendy stil al acestei veri!

Sunt 8 stiluri preferate si 9 bloggeri curajosi care le sustin, fiecare increzator in alegerea sa: Laura Cosoi, Radu Valcan, Andreea Ibacka, Alina Tanasa & Diana Enciu, Simona Tache, Adrian Ciubotaru, Alexandru Negrea si Cristina Chipurici.

Competita trendurilor de vara se desfasoara pe site-ul dedicat: www.SummerDays.ro pana la finalul lunii august.

Poti sa sustii stilul preferat sau poti sa treci printr-un algoritm complex si sa descoperi care este compatibilitatea ta cu tendintele acestei veri: daca trebuie sa renunti la bocancii rock si sa optezi pentru accesorii neon, sau daca ti-ar sta mai bine intr-o rochita scurta, cu imprimeuri geometrice si o atitudine retro.

Voteaza, Inspira-te, Castiga premii! Toti cei 9 bloggeri si Fashion Days te asteapta sa te bucuri de stilurile verii pe www.SummerDays.ro!

  • Fashion Days este cel mai mare club privat de shopping online din Romania si Europa de Est.
  • Prezent in Cehia, Bulgaria, Ungaria, Slovenia, Slovacia si Romania, Fashion Days ofera experiente de shopping inteligent oferind acces la cele mai dorite produse de moda si lifestyle celor care "isi doresc mai mult".
  • Fashion Days imbogateste vietile consumatorilor sai oferindu-le in permanenta produse interesante cu pana la 70% discount care ii ajuta sa isi dezvolte stilul personal.

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *