(P) Ecco – Incaltaminte calduroasa pentru o iarna friguroasa

By  | 

Pentru a te bucura din plin de plăcerile iernii, ai nevoie de încălţămintea potrivită: călduroasă, confortabilă, rezistentă şi modernă, în acelaşi timp. Iar asta nu înseamnă că trebuie să alegi între a te simţi bine şi a arăta minunat!


ECCO
îţi propune cele mai practice, comode şi moderne ghete şi cizme pentru iarnă! Sunt prevăzute cu membrană impermeabilă GORE-TEX, un material de înaltă tehnologie, 100% impermeabil. GORE-TEX nu lasă picăturile de apă să intre în încălţăminte, dar permite vaporilor fierbinţi să iasă, astfel încât piciorul să nu  transpire.

 

Iarna în oraş este plină de aventură, de momente imprevizibile şi întâlniri întâmplătoare prin parcuri acoperite de zăpadă. Pentru plimbările în oraşul îngheţat, ECCO recomandă femeilor cizmele îmblănite Siberia din piele fină, tratată Hydromax pentru impermeabilitate. 

 

Dacă vrei să te bucuri de căţărări pe munte şi în anotimpul friguros, ai nevoie de o pereche de cizme impermeabile şi foarte confortabile. Ghetele ECCO Biom Hike sunt confecţionate din piele rezistentă de iac, iar membrana GORE-TEX® impermeabilă îţi păstrează picioarele uscate. În plus, forma lor anatomică şi talpa flexibilă asigură un confort maxim. Purtând aceste ghete, poţi urca cele mai înalte piscuri înzăpezite!  

 

Te pregăteşti să mergi la ski în această iarnă? “Practic” nu trebuie să însemne “plictisitor”!  Ai nevoie de o pereche de cizme impermeabile şi călduroase, care să îmbine confortul cu un design atractiv. Cizmele pentru femei ECCO Trace sunt îmblănite, iar talpa lor groasă este alcătuită din două componente, ceea ce asigură stabilitate, flexibilitate şi aderenţă. 

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *