(P) Descoperă lumea cu alți ochi: Eye Temple

La Eye Temple, totul este despre tine – a vedea bine, în culorile cele mai vii și a arăta așa cum te simți înseamnă a fi ascultat, consultat și atent îndrumat de către cel din fața ta. Primești această atenție, calmă, de prima oară când pășești în acest magazin de optică, cu flori pe peluza din față și glastre în fiecare colț pe care îl zărești. După o vizită aici, în Ion Mihalache 104, ai certitudinea că înțelepciunea populară avea dreptate: esențele tari se țin în sticluțe mici.

Deschis cu 25 de ani în urmă, cochetul magazin Medical Optik, specializat în oftalmologie și optometrie de top, și-a creat un renume pentru calitatea actului medical și de consultanță, dar și a produselor foarte variate, de multe ori exclusiviste. La 15 octombrie 2021, Medical Optik a pășit într-o nouă etapă de existență, păstrându-și echipa recunoscută pentru dedicare și serviciile de consultanță croite cu multă empatie pentru nevoile și dorințele fiecărui client.

Astfel a luat naștere, Eye Temple, care și-a dezvoltat portofoliul dincolo de granițele fizice ale showroom-ului din București, blvd Ion Mihalache 104, operând un rebranding complet și lansând una dintre cele mai fascinante platforme de shopping online pentru ochelarii premium și luxury, https://eyetemple.ro/ . Ochelarii de soare și de vedere sunt atent selecționate din rândul celor mai nișate branduri, apreciate la nivel mondial, din cele mai noi colecții.

Din colecția Eye Temple se regăsesc branduri de top din categoria luxury, dintre care amintim Chrome Hearts (disponibili exclusiv în magazin), Dita, Dita Lancier, Linda Farrow, Cartier, Cazal, Mykita, Gucci, Saint Laurent, Mont Blanc, Bulgari, Prada, Miu Miu, Giorgio Armani, Dolce & Gabbana, Maui Jim și multe altele. La fiecare pereche afli povestea din spatele ei, vedetele care preferă o marcă anume, filmele cult ce au promovat de-a lungul timpului un stil specific și multe istorii inedite.

Experiența consumatorilor Eye Temple vine la pachet cu consiliere de stil pentru alegerea celei mai bune perechi de ochelari de vedere sau de soare, într-o atmosferă relaxantă, o oază a frumuseții.

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.