(P) Descoperă esența feminității în strălucirea diamantelor

20% discount la bijuteriile din aur cu diamante

banner 1200x628px Splend'or

În căutarea diamantelor perfecte pentru tine, am ales bijuteriile create de renumite branduri internaționale: Annamaria Cammilli, Chimento, Bliss, Comete, Dinh van, Giorgio Visconti, Messika, Roberto Coin, Salvini.

Diamantele sunt pentru totdeauna un simbol al rafinamentului și al bunului gust. În multe culturi se crede că diamantele au puteri supranaturale şi ca provin din lumea zeilor. Duritatea şi dispersia luminii fac diamantul să fie o bijuterie extrem de dorită de toată lumea.

collezione Sorprendila_ trilogy-tile

 

Diamantele au fost montate în bijuterii din cele mai vechi timpuri, iar începând cu secolul al XV-lea inelele cu diamante au fost chiar considerate simbol al angajamentului. Diamantele sunt rezistente și semnifică eternitatea, pe care cu totii dorim să o atingă dragostea noastră. Din acest motiv o bijuterie cu diamante reprezintă un cadou perfect pentru persoana dragă.

Cadoul nostru pentru tine este discountul de 20% la bijuteriile din aur cu diamante.

ANB 1860B-tile

 

CERCEI CU DIAMANTE Diamantele se potrivesc stilului tău. Completează-ţi ţinuta în fiecare zi cu o pereche de cercei extraordinari cu diamante.

INELE CU DIAMANTE Diamantele sunt cel mai bun prieten al femeilor. Cele mai frumoase bijuterii cu diamante abia aşteaptă să fie alături de voi în fiecare zi.

07055-07056-tile

INELE ETERNITY Un cerc neintrerupt de diamante pentru a simboliza dragostea eternă şi deplinătatea relaţiei. Alege inelul eternity perfect!

VERIGHETE Sărbătorim ziua cea mare alături de voi! Alege perechea perfectă de verighete realizate manual de maeștri bijutieri.

INELE DE LOGODNA Promisiunea dragostei eterne în stralucire de diamant. Imaginează-ţi fericirea ei când îi pui pe deget un inel elegant și rafinat cu diamante.

20061553-tile

 

Promoția este disponibilă în magazinele KULTHO, Splend’or și online bb-shop.ro.

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.