(P) De 9 ani, mai multă Strălucire, mai Multă Eleganță cu StarShinerS!

24 de ore cu reduceri aniversare până la 50%. Brandul de fashion iubit de peste o sută de mii de femei din România și alte țări din Europa, continuă să ofere exclusivitate, unicitate și o experiență deosebită de shopping. StarShinerS, sărbătorește cei 9 ani de existență pe piața din România, oferind reduceri de până la 50%.

Pe 15 Martie, StarShinerS vrea să spună prin fapte fiecărei femeiÎți mulțumim din suflet că ești alături de noi, de 9 ani!”

Așadar, pregătește-te pentru o zi ca și Vinerea Neagră căci ai acces 24 de ore la sute de produse cu reduceri de până la 50%.

Creat pentru a accentua frumusețea unei doamne, StarShinerS a apărut pe piața românească în 2008, perioadă în care, a făcut o promisiune clientelor pe care a respectat-o indiferent de context: lansarea unei colecții noi, în fiecare Vineri de la ora 19.00.

Pe parcursul a acestor 9 ani, StarShinerS a inaugurat cu success ShowRoom-urile din Oradea și Timișoara, precum și un atelier de producție proprie, lansând Colecții Vestimentare de succes în rândul clientelor din România, Ungaria, Germania, Austria, Italia, Spania și alte țări din Europa.

Extinderea de la magazin online, la producător român de piese vestimentare pentru femei, și la colaborarea cu producători români consacrați, StarShinerS susține economia românească prin încurajarea achiziționării produselor fabricate în România.

Ziua de 15 Martie, marchează o aniversare deosebită pe care StarShinerS o sărbătorește în fiecare an, alături de bunul cel mai de preț pe care îl are: clientele sale. Cu ocazia acestei aniversări, StarShinerS organizează un eveniment de shopping ce aduce zâmbete și economii în portofel!

Vă așteptăm cu 24 de ore de reduceri până la 50%, în ShowRoom-urile StarShinerS Lotus Center din Oradea, Shopping City din Timișoara și în magazinul online StarShinerS.

We love to dress you!

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.