(P) Cum alegi ceasul potrivit pentru tine?

By  | 

Ceasul de damă a rămas de-a lungul timpului un accesoriu rafinat, potrivit femeilor puternice şi seducătoare. Întră şi tu în rândul acestui grup select şi alege ceasul care ţi se potriveşte cel mai bine de pe www.watchshop.ro, în funcţie de cromatică. 

Alb – asortează unei ţinute all white, combinaţia cromatică cea mai HOT a verii, un ceas cu brăţara albă. Poţi alege între un ceas cu vedere la mecanism, foarte chic pentru un look impresionant la birou, sau un ceas – bijuterie cu aplicaţii de cristale.

        Ceas Zeppelin PRINCESS OF THE SKY                 Ceas Guess CELESTIAL

Culori electrice – o ieşire seara, cu prietenii, este un motiv excelent să etalezi un ceas în culori puternice, ultra moderne. Alege un ceas cu detalii preţioase, fashion casual, mov sau verde electric, la fel ca personalitatea ta!

           Ceas Guess ROCK CANDY                                   Ceas Guess

Culori pastelate – cel mai uşor de asortat sunt ceasurile în culori pastelate, care se integrează foarte plăcut în orice combinaţie vestimentară. Nu ai cum să dai greş la birou sau în club, dacă alegi ţinute în culorile verii, asortate cu ceasuri fashion casual, roz sau bleu.

                 Ceas Tommy Hilfiger                                      Ceas Escape

Culori clasice – nu poţi să dai greş dacă alegi să investeşti în accesorii preţioase, cu un design realizat în linii clasice. Brăţara din piele şi brăţara metalică, din oţel inoxidabil, sunt alegerile evidente. Pentru a-ţi pune în valoare personalitatea, alege ceasuri în culori precum roşu, pentru persoane pasionale şi active, sau roz.

                  Ceas Casio SHEEN                                           Ceas Casio CLASIC

 

 

 

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *