(P) Crează-ți ținuta personalizată perfectă cu ajutorul pantofilor făcuți la comandă

Fie că vorbim de balul de absolvire, nunta celei mai bune prietene sau un alt eveniment deosebit din viața ta, alegerea pantofilor este la fel de importantă precum alegerea pieselor vestimentare pe care le vei purta.

Primul criteriu după care ne alegem pantofii este aspectul. Rareori găsim încălțăminte care să ne placă cu adevărat, fără să ne gândim „păcat că tocul nu e cu 1 cm mai scurt” sau „ar fi arătat și mai bine cu o cataramă”. Să nu mai vorbim de situațiile în care nu găsim culoarea pe care ne-o dorim… Astfel de compromisuri dispar atunci când alegem pantofi făcuți la comandă, pentru că tu ești cea care alege fiecare element al pantofului.Al doilea criteriu este bineînțeles comoditatea. Odată ce am găsit pantofii care se potrivesc ținutei, trebuie să treacă testul „oare pot dansa în ei toată noaptea”? Nimic nu e mai rău decât să fii nevoită să pleci acasă mai devreme sau să dansezi desculță – ceea ce oricum nu e prea lady like. Soluția? Din nou pantofii făcuți la comandă, care sunt proiectați special pe piciorul tău, iar tu ești cea care alege talpa și tocul.

Astfel, vei reuși să ieși în evidență cu ajutorul pantofilor care se potrivesc perfect ținutei și personalității tale, în timp ce te bucuri de confort.

Dacă și tu îți dorești pantofi făcuți după design-ul tău preferat, îți recomandăm să apelezi la atelierul de pantofi Yvettes, născut din pasiune pentru încălțăminte, feminitate și calitate.

Confectionați din materiale de cea mai bunăa calitate, pantofii Yvettes sunt și accesibili ca preț! Începând din ianuarie 2013, Yvettes și-a propus să cucercească inimile (și picioarele) femeilor prin intermediul unor modele deosebite de pantofi lucrați manual, de către meseriași cu experiență de peste 40 ani.

Vei putea combina modelul preferat de încălțăminte cu materialele dorite și paleta bogată de culori, se poate opta pentru un anumit tip de talpă și toc. Totodată, se pot adăuga și accesorii care te definesc.

Cu pantofii Yvettes, fiecare femeie are posibilitatea de a fi unică și de a-și exprima stilul vestimentar individual care reflectă trăsăturile proprii de personalitate.

Atelierul realizează și o gamă variată de balerini, mocasini, sandale, ghete și cizme, dar confecționează și plicuri pentru diferite ocazii.

Execuția pantofilor la comandă durează în medie 10 zile , poți fi surprinsă plăcut și mai devreme.

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.