(P) Coliere pentru Regina din tine

By  | 


De câteva sezoane încoace, colierele masive se bucură de toată atenţia creatorilor de modă.
De la Chanel, Versace şi Dolce & Gabbana, la Celine, Lanvin şi Oscar de la Renta, toate marile colecţii de modă pentru toamnă-iarnă 2013/2014 au pus accent pe opulenţă şi lux, atunci când vorbim de bijuterii.  

 
Designerii au decis: colierele masive la baza gâtului sunt must have în toamna 2013! Cu alte cuvinte, coliere supra-dimensionate, preţioase, strălucitoare, colorate, ostentative, care înconjoară baza gâtului şi acoperă o parte din decolteu. Gândeşte-te la reginele bizantine şi la opulenţa bijuteriilor lor, create din metale preţioase şi împodobite cu perle, diamante şi broderii metalice minuţioase.
 

Cu un astfel de colier, hainele trec în plan secund,
dar tu poţi să fii sigură că vei avea o apariţie de neuitat! Marele avantaj al colierelor statement este că nu mai ai nevoie de alte accesorii pentru a-ţi accesoriza ţinuta. În plus, chiar dacă la prima vedere par a fi bijuterii de seară, designerii ne încurajează să purtăm aceste coliere şi în timpul zilei. De exemplu, o ţinută office formată din pantaloni simpli negri şi cămaşă albă va deveni ultra-sofisticată dacă îi adaugi un colier bătut cu pietre colorate.   
 

 
 
 
 
 
  
 
Pe lângă aspectul luxuriant în ton cu tendinţele sezonului toamnă-iarnă 2013/2014, colierele handmade din noua colecţie SilverZone sunt produse unicat.  Ca orice Regină,  vei fi singura care va purta o astfel de bijuterie, nu doar sofisticată! 
 
Cel mai greu îţi va fi să alegi, deoarece modelele de pe www.silverzone.ro sunt numeroase şi irezistibile: coliere tip guler sau coliere alungite, coliere brodate cu mărgele sau cu flori aplicate, în nuanţe metalice ori cu pietre multicolore sau perle. 
 

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *