(P) Colecția H&M Conscious Exclusive 2019 îmbină frumusețea naturii cu inovațiile sustenabile

Pentru sezonul de primăvară 2019, H&M Conscious Exclusive s-a inspirat din puterea vindecătoare a naturii, îmbrățișând inovația cu materiale și procese responsabile față de mediu, pentru un viitor mai sustenabil al modei. Colecția se va lansa pe 11 aprilie și va fi disponibilă în magazinele selectate din întreaga lume, printre care H&M Băneasa Shopping City, precum și online pe hm.com.

Odată cu lansarea colecției Conscious Exclusive, H&M introduce noi materiale sustenabile, iar în acest sezon, noutățile sunt Piñatex®, o alternativă la pielea naturală realizată din fibre de celuloză extrase din frunzele de ananas, BLOOM ™Foam, o spumă flexibilă pe bază de plante din biomasă de alge și Orange Fiber®, o țesătură sustenabilă similară cu mătasea, confecționată din produse secundare rezultate din producția sucului de citrice.

„Pentru această colecție, ne-am inspirat din frumusețea naturii, care se regăsește în imprimeuri, precum și în siluetele vaporoase, în paleta de culori și în atenția acordată detaliilor. Ne face o deosebită plăcere să introducem noi materiale sustenabile pe bază de plante pentru a crea piese de înaltă performanță, frumoase, care să respecte tendințele, dar să fie și ușor de purtat,” spune AnnSofie Johansson, director de creație la H&M.

Colecția Conscious Exclusive prezintă un echilibru între glamour și inovație și poate fi purtată la ocazii speciale, dar și zi de zi, în momentele de relaxare. Colecția se inspiră din frumusețea naturii și din importanța acesteia pentru starea noastră de bine. Echipa de design a transpus minerale, copaci și plante în țesături jacard și imprimeuri vaporoase. Paleta de nuanțe include lavandă, nisip, turcoaz, albastru-petrol și roz-coral, dar și negru, auriu și argintiu.

Printre piesele-cheie se numără o jachetă statement dintr-un amestec de Piñatex® în nuanțe de argintiu strălucitor și jacard în nuanțe intense, o bluză tip corset cu umerii goi din Orange Fiber® și rochia-tunică cu imprimeu inspirat din peisajul deșertului, o piesă care atrage toate privirile. Printre toate aceste siluete vaporoase, noua piesă esențială, papucii confecționați din BLOOM™ Foam, asigură aspectul relaxat pentru orice ținută.

Halima Aden & Shaun Ross la evenimentul de lansare H&M Conscious Exclusive 2019, în Los Angeles

H&M a sărbătorit lansarea noii colecții Conscious Exclusive cu o petrecere în Los Angeles, pe 27 martie. Printre invitații la eveniment s-au numărat celebrități, influenceri și prieteni ai brandului, cum ar fi Irina Shayk, Dakota Fanning, Halima Aden și Amber Valletta.

Foto: H&M

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.