(P) Celebrează-ți iubirea cu o bijuterie AMAZING Jewelry!

Descoperă colecțiile speciale dedicate Valentine’s Day în magazinele AMAZING JEWELRY din București Mall, Promenada Mall și Iulius Mall Timișoara sau online pe www.amazing-jewelry.ro.

Sub sloganul “Revoluția prețurilor”, brandul danez Amazing Jewelry, a adus și în România un suflu fresh pe piața bijuteriilor, oferind piese prețioase, cu un design young, adresate generației Millennials, la prețuri cu adevarat irezistibile.Bijuteriile din argint 925 și argint rodiat, placat cu aur galben și roz de 18 karate, simple sau accesorizate cu zirconiu cubic, citrine, sidef, perle sau diamante sunt disponibile în colecții speciale dedicate Zilei Indrăgostiților.

În martie, colecția de pandantive va fi imbogățită cu bijuterii atent slefuite care se transformă in cele mai inspirate mărtisoare.

În plus, portofoliul de produse ale AMAZING Jewelry e completat acum cu colecția de ceasuri, bărbătesti și de damă, disponibile in magazine si online pe www.amazing-jewelry.ro.

Amazing Jewelry a fost lansat în 2016, în Danemarca, de Jesper Nielsen. Cu o experiență de peste 14 ani în industria bijuteriilor, timp în care a creat  branduri de succes, acesta a impus pe piață un concept inovator de business ce a cucerit deja 18 țări.

In 2018, Amazing Jewelry pregăteste expansiunea pe noi piețe si îmbogățirea portofoliului de bijuterii si accesorii.

Citeşte şi: Amazing Jewelry a deschis al treilea magazin în România

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.