(P) Botinele – piesa valoroasă din garderoba modernă și stilată a unei femei

Botinele sunt acel gen de încălțăminte care acoperă gleznele. Fie că sunt cu talpă plată sau au un toc subțire sau gros, ele sunt alegerea perfectă pentru femeia modernă.

Pentru un plus de comoditate botine dama pot avea șireturi pentru o fixare mai bună a gleznei.Botine sunt încălțămintea perfectă de toamnă sau primăvară și sunt considerate versatile și confortabile. Asortate atent cu hainele vă vor face elegante și irezistibile. Botine dama fac parte integrantă din garderoba fiecărei femei. Cu toate acestea, alegerea unei perechi de încălțăminte de succes nu este o sarcină tocmai ușoară. În acest articol veți primi informații utile despre botine, tendințele modei și modelele care se potrivesc cel mai bine fiecăreia.

Există două tipuri principale de modele feminine: cu tocuri subțiri și cu toc gros și pătrat. Ritmul modern al vieții ne dictează condițiile sale, dar totuși se observă că multe femei preferă încălțămintea confortabilă, fără a uita, desigur, de estetică. În continuare vom vorbi despre cum și cu ce se asortează modelele de botine pentru a fi în tendință cu vestimentația actuală.

Botinele cu toc subțire și vârf rotunjit

Fără îndoială, ele reprezintă tendința acestui sezon. Se caracterizează prin feminitate și eleganță. O caracteristică distinctivă a acestui tip de botine este designul complex și forma interesantă a călcâiului. Există multe modele ce au culoarea originală, sunt prezente elemente decorative și imprimeuri. Acest tip de încălțăminte vă oferă un plus de rafinament în ținuta dvs. și vă ajută la crearea unui aspect de seară, dar care pot fi cu ușurință purtat și la birou sau restaurant.

Botinele cu talpă groasă, toc pătrat și vârf rotunjit

Acest model este cu siguranță apreciat de sexul frumos prin faptul că reprezintă un model practic și confortabil. Desigur, ar trebui să fiți atent când le combinați cu haine ușoare și delicate. Modelul este perfect pentru a fi purtat cu blugi, pantaloni skinny și rochii sport.

Materialele din care sunt confectionate pot fi si ele diverse și includ:

  • Piele naturală

  • Nubuc

  • Înlocuitor piele etc.

Un număr imens de modele sunt prezentate pe piața autohtonă, deosebindu-se prin forma călcâiului și înălțimea acestuia. Botinele cu toc înalt, drept și subțire – aceasta este opțiunea „de ieșire”, folosită pentru a crea un aspect romantic și festiv. Botinele cu toc pătrat și talpa groasă arată casual însă sunt mai confortabile, astfel încât sunt mai potrivite pentru a fi purtate zi de zi.

Indiferent ce model veți alege, trebuie să vă simțiți bine și mersul dumneavoastră va deveni un dans pe clapele multicolore ale vieții.

Foto: Unsplash; foto produse: adona.ro

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.