(P) Bijuterii cu tradiție și poveștile din spatele lor

Fondată în 2014, inițial ca firmă de familie, compania Roxanne’s Jewellery s-a extins rapid. Într-o lume în care viteza și ritmul vieții te obligă să faci uneori compromisuri, Roxanne’s îndrăznește să fie boutique-ul diferit, unic în felul său, care reunește produse de cea mai înaltă calitate și originalitate, certificate de brandurile pe ale căror nume le reprezintă. Mărcile de bijuterii din portofoliu includ labeluri deja consacrate în Europa, SUA, Australia sau Noua Zeelandă: Mariana Jewellery – Handcrafted din Israel, brand cunoscut pentru bijuteriile de calitate premium cu garanție pe viață, Bambole Milanesi, renumitele pandantive–păpuși, sau Miss Roxanny – Heartwarming Jewels, bijuteriile din argint cu semnificație specială.

Roxanne’s Jewellery & Giftware este importator oficial și exclusiv, precum și distribuitor autorizat pe piață românească al acestor branduri internaționale de bijuterii de designer și se mândrește cu unicitatea și calitatea excepțională a produselor oferite, precum și cu un serviciu extrem de apreciat de Customer Service pe care l-a ridicat la un nivel ireproșabil prin deschiderea showroom-ului pentru safe & private shopping, astfel încât clienții să poată viziona și alege produsele în siguranță, în una dintre cele mai moderne clădiri din București, Iridex Business Center -Băneasa.

Mariana Jewellery este brandul central al Roxanne’s Jewellery & Giftware. Designul brandului atrage femeia de orice vârstă, atât tânăra exuberantă, cât și doamna sofisticată în căutarea unor piese speciale care să-i evidențieze frumusețea naturală. Mariana crede că ceea ce este muzica pentru ureche, culoarea este pentru ochi. Creațiile sale rafinate fac ca cea care le poartă să strălucească cu încredere și dragoste pentru viață.

Mariana creează bijuterii deosebit de frumoase din 1997. Simțul cromatic și fuziunea neașteptată a vechiului și a noului, țesătură și piatră, material și spirit pot fi văzute în fiecare dintre piesele sale. Piesele originale, unice și cu tentă exotică, s-au impus mai întâi pe piața din Israel și apoi pe cea internațională de fashion jewellery sub brandul „Mariana”, fiind prezente în întreaga lume: SUA, Canada, Europa, Africa de Sud, Asia, Australia și Noua Zeelandă.

Noua colecție Mariana – My Butterfly Collection – este inspirată din coloritul și strălucirea unor specii fascinante de fluturi întâlniți în grădini de pe aproape toate continentele. Fluturii sunt adesea comparați cu libertatea și frumusețea, iar bijuteriile inspirate din fragilitatea, dar și forța lor, își revarsă energia pozitivă asupra celor care le poartă. Cristalele Swarovski și pietrele semiprețioase în mixuri cromatice regăsite pe aripile fluturilor, de la portocaliu-piersică la verde-mentă sau de la galben-lămâie la gri, montate manual cu măiestrie, transformă fiecare piesă într-o mică operă de artă purtabilă.

Noile culori de cristale Swarovski, Sunshine DeLight și Peach DeLight sunt vedetele acestei colecții, iar combinarea lor cu alte cristale Swarovski în nuanțe spectaculoase (Mint Green, Padparadscha, Chrysolite, Light Peach, Night Fall, Black Diamond, Golden Shadow și Topaz Brown) induc imaginea unor grădini invadate de fluturi delicați. Fiecare piesă în parte este lucrată manual la cele mai înalte standarde în fabrica din Israel a brandului. Materialele folosite sunt de cea mai bună calitate, bijuteriile fiind placate cu aur roz de 24 carate, argint 925 sau rodiu. În plus, bijuteriile Mariana beneficiază de garanție pe viață, labelul obligandu-se să ofere asistență nelimitată pentru toate produsele sale.

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.