(P) Accesorii must-have pentru ținuta de Revelion

Trebuie să strălucești pentru evenimentele sfârșitului de an! Fie că ți-ai ales o rochie simplă sau una extravagantă, vei avea nevoie de bijuterii și accesorii care să o completeze.

Poți  opta pentru bijuterii statement, supradimensionate. Recomandarea noastră este să alegi între cercei și colier, pentru a nu supraîncărca ținuta. Cerceii lungi, cu aplicații strălucitoare, se potrivesc perfect la o coafură cu parul strâns, iar pe www.melimelo.ro ai o mulțime de modele din care-ți poți alege.

Nu trebuie totuși să investești toți banii în ținuta de revelion. Poți opta pentru o rochie pe care o ai deja în garderobă  și apoi transformă-ți look-ul cu ajutorul accesoriilor. Cu o bijuterie wow vei obține un rezultat ohlalaa!…

Un colier supradimensionat, de efect, poate fi ingredientul minune! Iti recomandăm  un colier metallic masiv, in stil egiptean, absolut fabulous sau un colier cu aplicatii stralucitoare. Pentru un plus de culoare, alege un colier modern cu flori.

 

Iar ca ținuta să fie completă, nu uita de geanta plic! Poți alege un model basic, pe care îl poti asorta apoi la mai multe ținute, sau un clutch de efect!

Iar dacă ai lasat pe ultima sută de metri alegerea rochiei de revelion, Meli Melo a lansat o colecție de haine de sărbătoare, special aleasă pentru petrecerile de sfârșit de an. Le găsești în o parte dintre magazinele fizice, dar și online, pe www.melimelo.ro

 

 

 

 

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.