Ochelari de soare sau accesorii-bijuterie? Descoperă în noua colecție K Optik

By  | 
Colecțiile de ochelari disponibile prin K Optik configurează traseul modei pentru sezonul toamnă-iarnă, iar care destinația finala este un glamour absolut. Fiecare model de ochelari se afla la intersecția dintre artă si high fashion, transformând accesoriul într-o bijuterie.
 
K Optik este distribuitorul oficial în Romania al Kering Eyewear S.p.A., proprietarul unor branduri de ochelari de soare si rame de vedere precum Gucci, Saint Laurent, Bottega Veneta, Alexander McQueen, Stella McCartney, Brioni, Christopher Kane, Tomas Maier, Boucheron, Pomellato, sau Puma, branduri care dictează tendințele în materie de eyewear la nivel internațional.
De-a lungul anului s-a creat o familie în jurul K Optic: printre cei mai mari fani se numără Ilinca Vandici, Alina Eremia, Alina Ceușan și Ana Morodan care își completează constant outfiturile cu accesoriile-bijuterii distribuite de K Optic în Romania.
Colectiile de ochelari din portofoliul K Optic sunt disponibile în peste 150 de magazine de optica certificate din Romania. 
 

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *