O51. Image Matters – magazinul concept de ochelari de soare

O51 / Image Matters este un magazin concept de ochelari de soare si rame de ochelari de vedere, deschis recent in Baneasa Shopping City.

O51 este conceputa ca un spatiu rafinat, elegant si confortabil care reuneste in oferta sa peste 30 de marci high-end fashion si marci de atelier exclusiviste precum: Cartier, Ellie Saab, Linda Farrow, Dita, Mykita, Lindberg, Oliver Peoples, Dior si alte branduri cu povesti durabile.  O51 a fost proiectat astfel incat sa ofere un mix de inovatie, marci de lux, design si performanta; mobilier realizat din materiale futuriste, cu detalii de design din cupru, iluminarea subtila a politelor si a produselor, casete special manufacturate pentru display-ul ramelor, ambalaje in ton cu intregul concept.

Comertul modern inseamna experiente, iar clientii au fost si vor ramane mereu pe primul loc. O51 este un loc in care “Image Matters” si fiecare piesa a fost creata pentru viitorul sau comparator. Exista cate un model pentru cel curajos, pentru The office type, pentru excentrici, idealisti sau minimalisti. Image Matters because Everybody Matters.

Facebook: https://www.facebook.com/O51ImageMatters/

Instagram: @o51_imagematters

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.