O nouă ediţie V fair, între 2-3 noiembrie la Palatul Telefoanelor

„Păstrează tot ce e bun, schimbă – dacă are sens’’ – acesta este motto-ul cu care vine în această toamnă V fair – târg de design contemporan și cultură vintage, ajuns acum la ediția cu numărul 23.

Mereu altfel și totuși mereu el însuși, V fair te provoacă să faci alegeri conștiente și, poate, să îți găsești un stil de viață sustenabil. Schimbarea e bună – dacă e necesară. Schimbarea înseamnă evoluție, cu o singură condiție: să aibă sens. V fair, ediția de toamnă, este despre shopping conștient, despre alegeri asumate și plăceri autentice.

Pe 2 și 3 noiembrie, la Palatul Telefoanelor, se întâlnesc designeri consacrați sau 100% new entry, colecționari de vintage autentic și cea mai mare comunitate de pasionați de design contemporan și cultură vintage din România.

V fair a construit, în timp, o adevărată comunitate cool, pasionată de nou, de experiment și creativitate – o comunitate din care, și tu, faci parte.

#Vdesigners

Aproape 100 de designeri te așteaptă anul acesta să împărtășească cu tine viziunea lor despre creație sustenabilă și alegeri conștiente. Atenția ta către designerii locali înseamnă, la rândul ei, sustenabilitate – alegerea creațiilor lor susține dezvoltarea durabilă a brandurilor locale.

Design vestimentar, bijuterie contemporană, experiment, vintage autentic, accesorii futuriste – ai de ales, de înțeles, de luat acasă.

#VforVintage

Vintage este, prin esența sa, sustenabil: piese icon păstrate cu grijă și recondiționate pentru a primi o nouă viață și un nou proprietar. Cei mai interesanți colecționari de vintage din românia participă la această ediție de V fair cu selecții neașteptate de vintage autentic.

#Vfuturedesign

Piese noi, fresh & exciting de la cei mai talentați tineri designeri din cele trei mari universități de Artă și Design din România (București, Cluj, Timișoara) – de văzut, probat și explorat la ediția cu numărul 23 de V fair.

PROGRAM:
Sâmbătă  2 noiembrie: 11.00 –19 .00
Duminică  3 noiembrie: 11.00 – 19.00
Prețul unui bilet de intrare: 15 Lei

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.