Nunta iarna? Fii o craiasa a zapezilor!

Nuntă iarna? La prima vedere pare a fi o idee cel puţin nebunească, ţinând cont că vremea este imprevizibilă iarna, dar dacă iei în cosiderare câteva aspecte, printre care şi criteriul financiar s-ar putea să te răzgândesti!

Vei economisi bani!

Majoritatea cuplurilor îşi planifică nunţile primăvara sau vara, aşa că imediat după postul Crăciunului şi Revelion, poţi să găseşti câteva locaţii de nuntă libere şi la preţuri accesibile. Iarna nu este un sezon al nunţilor, aşa că managerii sălilor de nunţi pot fi mai deschişi ideii de a negocia.

În plus, fotografii, cameramanii, DJ-ul s-ar putea să fie mai puţin ocupaţi în această perioadă a anului, aşa că îşi pot oferi serviciile la preţuri mult mai rezonabile sau de ce nu, le poţi cere chiar tu un discount! Dacă afară ninge vei obţine nişte fotografii cu adevărat spectaculoase, de care îţi vei aduce aminte toată viaţa!

collage-3

Un alt avantaj îl constituie rochiile de mireasă.

În această perioadă a anului poţi găsi numeroase modele de rochii din colecţiile 2016, pe care alte viitoare mirese nu s-au grăbit încă să şi le achiziţioneze, ca de exemplu colecţiile La Sposa şi San Patrick, disponibile pe www.bellasposa.ro.

Dacă bugetul nu îţi permite achiziţionarea unei rochii noi, poţi găsi câteva modele din colecţiile mai vechi, pe care le poţi accesoriza spectaculos prin accesorii cu pietre strălucitoare şi cape cu fulgi, atât de potrivite sezonului de iarnă. Te vei transforma într-o adevărată crăiasă a zăpezilor!

collage-1

Decorul idilic!

În afară de zăpada de afară care va îmbrăca natura în straie albe, iarna ai la dispoziţie numeroase elemente de decor, ce pot fi “exploatate”! Imaginează-ţi o sală de nuntă decorată cu lumini feerice, candelabra cu lumânări pe mese, crenguţe de brad, cornuri argintii şi steluţe, ce pot transforma totul în “Winter Wonderland”.

Pentru a merge şi mai departe cu această temă, poţi comanda un cookie bar cu prăjituri cu arome de iarnă (portocale, scorţişoare, eggnog, mere coapte) şi poţi comanda cocktail-uri spicy!

collage-4

Luna de miere last-minute!

Nu uita şi un aspect esenţial: în majoritatea destinaţiilor exotice este vară în toată regula, aşa că după nunta la frig poate urma luna de miere la cald, ceea ce va mări bucuria de a sta la soare, pe malul mării! În plus, majoritatea agenţiilor turistice au oferte last-minute de care poţi profita, iar în lunile ianuarie şi februarie cererile pentru concedii nu sunt foarte numeroase.

Mai mult, că să îţi convingi invitaţii să vină la nuntă poţi gândi câteva momente surpriză: o plimbare cu sania (dacă faci nuntă la un conac în afară oraşului), un moment de colinde sau karaoke cu melodii de iarnă, dress-code “all white”, mărturii de nuntă cu detalii argintii sau care să amintească de sezonul festiv! Totul ţine de imaginaţia ta!

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.