Noua colecţie Parlor: The roaring twenties

Parlor a lansat de curând cea mai recentă colecție cuprinzând 23 de piese, disponibile în showroom și online pe Parlor.ro și  www.farfetch.com.

Colecția include în premiera trei modele de genți de catifea, cu aplicații manuale de stele și ciucuri satinați.De la elementele de inspirație Art-Deco, până la modul exuberant în care femeile și-au exprimat libertatea proaspăt găsită cu o senzualitate nemaiîntâlnită până atunci, sunt doar câteva elemente cheie de inspirație pentru colecția Parlor. Împreună conturează piese simbol ale anilor ’20 și le transformă în ținute ce reprezintă o invitație la intimitate și seductie, la a fi dorită și admirată.

Suprapuneri de voal de mătase, tulle cu buline, texturile satinate, catifea, broderiile manuale, sunt elemente folosite pentru a crea piese inspirate din poate cea mai importantă perioadă din istorie pentru femei.

Designerul Veronica Zaharia despre sursa de inspirație:

Iconic-Redefinit este ideea centrală a tuturor creațiilor Parlor, iar pentru noua colecție am ales ca sursă de inspirație perioada anilor ’20. Istoric vorbind, nicio altă perioadă nu a fost mai reprezentativă pentru emanciparea femeilor. O decadă definită prin libertate și “joie de vivre”. O perioadă în care arta a fost înfloritoare, iar moda a devenit una dintre cele mai importante căi prin care femeile au exprimat aceste schimbari.’

Parlor, brandul demi-couture romanesc, a fost fondat în 2010, cu convingerea că indiferent de trenduri o femeie trebuie să fie rafinată, feminină și elegantă.

Credits

Photo:   Andreea Macri, www.andreeamacri.com

Models: Maia Filip & Ana B, MRA Models http://mramodels.ro/women/

Ami Florea, One Models http://www.onemodels.ro

Cristina Ionescu, Avenue Models http://www.avenuemodels.ro

Make-up: Dana Vlad https://www.facebook.com/danavladmakeupartist/

Hair: Isabella Toader

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.