Noua colecție ECCO îmbină arta abstractă cu confortul absolut

Trendul athleisure își menține popularitatea de multe sezoane încoace, dar ceea ce îl face să arate mereu fresh, după atât de multă vreme, este faptul că se află într-o continuă evoluție.

Colecția ECCO pentru sezonul toamnă/iarnă 2018 continuă să exploreze acest trend, aducând inovaţii în materie de piele şi tălpi dinamice confortabile.În ultimii 7 ani, ECCO a colaborat cu Kolding Design School din Danemarca, iar în acest, parteneriatul a primit o abordare nouă: studenţii au fost provocaţi să îşi reimagineze un produs cheie ECCO astfel încât să îmbine tendinţele actuale din modă cu o expresie a artei abstracte.

Tinerii designeri au creat un pantof-hibrid căruia i s-a oferit apoi o talpă extrem de confortabilă, cu inserţii care oferă o absorbţie dublă a şocurilor şi o amortizare perfectă chiar şi atunci când faci mai mult de o mie de paşi. Astfel a luat naştere noua colecţie ECCO ST 1 (SHOCK THRU 1), ce reuneşte progresul în tehnologia de absorbţie a şocurilor cu stilul athleisure contemporan.

ECCO ST1 este o ilustrare remarcabilă a modului în care compania daneză îşi dezvoltă propriile tălpi dinamice şi îşi crează pielea proprie. Colecţia cuprinde încălţăminte atât pentru femei cât şi pentru bărbaţi, toate modelele având feţe din piele şi o talpă ce integrează tehnologia inovatoare ECCO SHOCK THRU, pentru confortul optim.

Noua colecţie se găseşte în toate magazinele ECCO din Bucureşti, Cluj-Napoca, Constanţa, Iaşi, Timişoara, Braşov, Sibiu şi Galaţi, precum şi în magazinul online www.ecco-shoes.ro.

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.