Noile colectii Agnes Toma intr-un nou site!

By  | 

UN NOU SITE va va surprinde prin noua orientare a brandului care, intr-o formula reimprospatata, cu un design modern si intr-o exprimare unica isi reafirma atat valorile care l-au consacrat cat si (mai ales!) EVOLUTIA, punandu-ne astfel in fata unui proces de re-pozitionare pe o piata de fashion de un dinamism fara precedent!

Noul site este locul in care periodic, Agnes Toma va invita sa vizionati noile COLECTII, informatii din PRESA, din MAGAZINE, NOUTATI despre ultimele evenimente, despre PROMOTIILE in actualitate sau sa trageti cu ochiul in BACKSTAGE, in ATELIER sau sa surprindeti ultimele noutati in materie de ADVERTISING.

Structurat ca avand doua directii majore, principale si distincte: FASHION si CEREMONIE noul site vizeaza o comunicare superioara cu clientii brandului oferindu-le acestora o mai buna orientare in ceea ce priveste structura informatiei in raport cu interesul si cautarile acestora.

Astfel, directia FASHION surprinde orientarea AGNES TOMA spre zona de prêt-a-porter in componenta ei de vestimentatie feminina de la casual spre elegant, prezentata sub forma colectiilor sezoniere – toamna/iarna, primavara/vara, intr-o bogata galerie de imagini, totul sustinut de informatii suplimentare despre stil, tendinte, dar si magazine, promotii si evenimente, etc.

In acelasi timp, directia CEREMONIE ne conduce in universul particular al nuntilor prin tot ceea ce acest spatiu ne rezerva: rochii de mireasa si tinute de seara UNICAT si „de gata”, accesorii, vestimentatie pentru copii, targuri de nunti, discounturi speciale si alte noutati specifice…

COLECTIILE de ceremonie sunt structurate ca: ROCHII DE MIREASA, ROCHII DE SEARA, COPII si ACCESORII.

ROCHIILE DE MIREASA sunt exprimate prin cele doua directii: PRET-A-PORTER si aceasta orientare se refera la acele modele prezente in magazine, „de gata”, si EXCLUSIVE – modele rezervate exclusiv pentru comanda, prezente de cele mai multe ori doar in cataloage.

Ultima colectie de rochii de mireasa din zona EXCLUSIV poarta denumirea de FASHION BRIDE si ne aduce in atentie un nou personaj, o mireasa a viitorului care reprezinta viziunea AGNES TOMA pentru 2010.

Astfel, acest an reprezinta pentru brandul Agnes Toma o schimbare absoluta: o noua exprimare in plan conceptual, stilistic si vizionar, o metamorfoza ce sta sub eticheta de „Fashion Bride”. O mireasa care lasa in urma romantismul bogat, opulent si se indreapta catre zona de fashion, de defilari pret a porter, de libertate de expresie a propriei personalitati, in unul dintre cele mai importante momente ale vietii – Nunta!

  • Citeste mai mult despre ultima colectie AGNES TOMA la rubrica NOUTATI de pe noul site www.agnestoma.ro

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *