Nici în toiul iernii nu trebuie să uităm să fim feminine

Cu cât este mai frig, cu atât ne este mai greu să alegem hainele pe care să le îmbrăcăm. Frigul ne limitează alegerile, iar uneori suferim atât de mult din cauza lui încât suntem tentate fie să nu mai ieșim din casă, fie să adăugăm atât de multe haine pe noi … încât devenim de nerecunoscut. Lasând gluma la o parte, poate nu știați, dar este dovedit științific că femeile sunt mai sensibile decât barbații în fața frigului, resimțindu-l cel mai puternic la extremități, mâini și picioare.

Colantul gros din dulap trebuie scosCând vine vorba de picioare, Diamond by Adesgo este expertul, în cei peste 90 ani câștigând încrederea femeilor de toate vârstele. Produce o gamă largă de dresuri cu diferite texturi potrivite pentru orice anotimp, gata să mulțumească și cele mai exigente gusturi.

Pentru sezonul rece, niciunei femei nu trebuie să-i lipsească din garderobă o pereche de dresuri de peste 100 DEN pe care să le poată purta cu o fustă sau cu pantaloni. Cotton Maillot 100 DEN este must have-ul sezonului rece, având o textură comodă, placută la atingere și foarte densă.

Este creat dintr-un amestec de bumbac care lasă pielea să respire dar o și protejeaza de frig, precum și un dram de lycra pentru a-și menține forma elastică. Îmbracă delicat și elegant piciorul, dând o linie delicată siluetei tale.

Nu uita să fii tu însăți în orice anotimp și să porti ce te reprezintă cu adevărat!

Citeşte şi: Daca faci acest lucru dresurile tale nu se vor mai rupe niciodata

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.